Murer Nordsjælland

Lokal fagmand med sans for detaljen

Søger du en erfaren murer i Nordsjælland med hænderne skruet rigtig på, forståelse for din ønsker og masser af erfaring? Så er Dupa det rette valg.

Vi løser alle opgaver, store som små, og tilbyder en bred vifte af løsninger inden for branchens rammer. Vi udfører blandt andet:

Hos os er ingen opgave for stor eller for lille. Uanset om du skal have sat nye fliser op i køkkenet eller skal have klaret en større entrepriseopgave, tropper vi op med arbejdshandskerne på som din lokale murer i Nordsjælland.

Rådgivning og vejledning

Vi lever af glade kunder og opskriften er simpel: godt håndværk og god service. Med mange år i branchen som murer og mange projekter bag os, ved vi at kvalitet og kundeservice går hånd i hånd, og derfor gør vi en dyd ud af begge.

Vi sørger altid for at føre en solid og gennemsigtig dialog gennem ethvert projekt, så du hele tiden er opdateret på arbejds- og tidsplaner, status på projektet og så vi ved at vi leverer den løsning du ønsker. God kommunikation og godt samarbejde er udgangspunktet for gode resultater. Vi bistår også altid med kompetent rådgivning og vejledning så du er sikker på at få en optimal løsning, som du kan nyde godt af i mange år.

Erfaren hovedentreprenør

Hos Dupa tilbyder vi at varetage både total- og hovedentrepriser. Skal du have renoveret hele eller dele af din bolig, kan vi stå for alt fra projektering og planlægning, til koordination og selve arbejdets udførelse.

Vi har et stærkt netværk af samarbejdspartnere fra alle faggrupper, og har selv andre afdelinger vi samarbejder tæt med:

Det kommer dig til gode i form af god koordinering, fagmænd der arbejder sammen til dagligt og ikke mindst konkurrencedygtige priser.

Kontakt din murer i Nordsjælland i dag

Skal du bruge en murer i Nordsjælland til din næste opgave? Så kontakt Dupa . Vi kører dagligt i hele Nordsjælland og løser små som store opgaver for både private og erhvervskunder – og vi lægger også gerne vejen forbi dig. Giv os et kald på telefon 45 93 88 18 og lad os tage en uforpligtende snak om dit projekt.

Blanding af cement udføres af murer
Cement påførelse

Kontakt os

Dupa

I Dupa prioriterer vi høj kvalitet og faglig stolthed, og vi sætter altid vores kunder i centrum. Vores mål er at levere førsteklasses håndværk og de mest praktiske løsninger på markedet.

Vi ønsker, at du skal føle dig fuldstændig tryg i hele processen, og derfor lægger vi stor vægt på åben kommunikation. Tillid er afgørende for et succesfuldt samarbejde mellem dig og vores håndværkere, så vi kan opfylde dine behov og ønsker.

Lad os sammen finde den skræddersyede løsning, der passer bedst til dig. Du kan kontakte os allerede i dag på telefon 45 93 88 18 eller sende en e-mail til info@dupa.dk.

Telefontider

Mandag – Fredag: 08:30 – 16.00
Lørdag – Søndag: Lukket