Diverse tømreropgaver

Erfaren tømrer med sans for detaljen

Hos Dupa har vi valgt at specialisere os i en række få arbejdsopgaver, for til gengæld at kunne tilbyde udsøgt kvalitet og godt håndværk, i de løsninger vi tilbyder.

Dét til trods, har vi mere end 20 års erfaring i tømrerbranchen, og har derfor løst alle tænkelige opgaver inden for fagets rammer.

Derfor tilbyder vi også at løse diverse tømreropgaver, dét som i branchen også er kendt som spjældopgaver. Har du derfor en opgave, der kræver en professionel samarbejdspartner, er der stor sandsynlighed for at vi kan tilbyde dig en løsning du bliver glad for.

Kontakt os og fortæl om din opgave

Vi tager en uforpligtende snak om din opgave og giver et tilbud på en løsning. Er der tale om et større projekt, lægger vi også gerne vejen forbi og besigtiger opgaven.
Vi kan kontaktes på telefon 45 93 88 18 eller på e-mail info@dupa.dk, ligesom du er velkommen til at benytte vores kontaktformular.
Vi ser frem til at høre fra dig.

vinreol i værksted eller opbevaringsrum
Hjemmelavet podie lavet af professionel tømrer

Kontakt os

Dupa

I Dupa prioriterer vi høj kvalitet og faglig stolthed, og vi sætter altid vores kunder i centrum. Vores mål er at levere førsteklasses håndværk og de mest praktiske løsninger på markedet.

Vi ønsker, at du skal føle dig fuldstændig tryg i hele processen, og derfor lægger vi stor vægt på åben kommunikation. Tillid er afgørende for et succesfuldt samarbejde mellem dig og vores håndværkere, så vi kan opfylde dine behov og ønsker.

Lad os sammen finde den skræddersyede løsning, der passer bedst til dig. Du kan kontakte os allerede i dag på telefon 45 93 88 18 eller sende en e-mail til info@dupa.dk.

Telefontider

Mandag – Fredag: 08:30 – 16.00
Lørdag – Søndag: Lukket