Renovering

Vi hjælper med renovering af boligen

Som erfarne murere kan vi hjælpe med en lang række forskellige renoveringsopgaver i din bolig. Hos os er du sikret en kvalitetsbevidst murer med sans for detaljen. Uanset om du blot skal have lavet småreparationer eller skal igang med et større renoveringsprojekt, er vi klar til at hjælp dig.

Er dit tegltag utæt?

Hvis du opdager at dit tegltag er utæt, er det vigtigt at finde ud af hvor regn og sne kommer igennem taget. Hvis det er fordi enkelte tegl er gået i stykker, kan det bedst betale sig blot at udskifte de enkelte tegl. Hvis det derimod kommer ind imellem teglene, så vil en understrygning af tegltaget være en god løsning.

En understrygning af taget sker ved at der bliver pålagt en mørtel imellem teglene på undersiden af taget. Med en understrygning tætner du taget, hvis den nuværende understrygning ikke længere er tilstrækkelig.

Når kælderen skal have nyt liv

Vi har i årenes løb hjulpet et utal at kunder med deres kælderrenovering. Vi hjælper typisk med udgravning og understøbning af vægge. Ved at grave kælderen dybere får du ikke blot mere loftshøjde, du får også mulighed for at isolere kældergulvet. På den måde kan du sikre din kælder får et godt og tørt indeklima.

Med et godt indeklima, er kælderen mere behagelig at opholde sig i. Du kan derfor i langt højere grad benytte kælderens rum som eksempelvis hobbyrum, bryggers, vinkælder eller lignende. Så hvis du går med en drøm om en mere funktionel kælder, så lad Dupa stå for byggeriet.

Nedrivning af bærende vægge

Går du og drømmer om et stort køkken alrum? Normalvis ville du blot rive væggen imellem din stue og køkken ned. Men nu viser det sig at den væg er en bærende væg og dét at vælte en bærende væg kan være en omstændig process. Der skal lave udregninger, understøttes med soldater og opsættes bærende bjælker.

Med os på holdet får du en erfaren samarbejdspartner til arbejdet med, og omkring, bærende vægge i din bolig. Vi har styr på teknikkerne og beregningerne, og kan derfor hjælpe dig med at få dine planer med rumfordelingen til at blive til virkelighed.

Få et uforpligtende tilbud allerede i dag

Kontakt os og lad os sammen tage en uforpligtende snak om dit næste renoveringsprojekt. Du kan enten skrive til os via vores kontaktformular eller ringe til os på telefon 45 93 88 18. Vi lægger gerne vejen forbi og besigtiger opgaven, samt drøfter de bedst mulige løsninger med dig over en kop kaffe.

Murer med cement
Renovering af værelse

Kontakt os

Dupa

I Dupa prioriterer vi høj kvalitet og faglig stolthed, og vi sætter altid vores kunder i centrum. Vores mål er at levere førsteklasses håndværk og de mest praktiske løsninger på markedet.

Vi ønsker, at du skal føle dig fuldstændig tryg i hele processen, og derfor lægger vi stor vægt på åben kommunikation. Tillid er afgørende for et succesfuldt samarbejde mellem dig og vores håndværkere, så vi kan opfylde dine behov og ønsker.

Lad os sammen finde den skræddersyede løsning, der passer bedst til dig. Du kan kontakte os allerede i dag på telefon 45 93 88 18 eller sende en e-mail til info@dupa.dk.

Telefontider

Mandag – Fredag: 08:30 – 16.00
Lørdag – Søndag: Lukket