Hovedentrepriser

Professionel byggestyring

Professionel håndtering af renoveringsprojekter

Skal boligen udvides, skal det nye hus renoveres eller trænger soveværelserne til en grundig istandsættelse? Uanset hvilket byggeprojekt du går og overvejer, kan vi hos Dupa hjælpe dig.

Vi har mange års erfaring med byggestyring og ledelse af diverse istandsættelses- og renoveringsprojekter. Vi kan derfor tilbyde at varetage hovedentreprisen på lige netop dit projekt. Vi udfører blandt andet:

  • Ombygning og istandsættelse
  • Tilbygninger og boligudvidelse
  • Renovering af huse og lejligheder
  • Istandsættelse af kontor, lagerbygning eller anden erhvervslokale

Vælger du os til at varetage hovedentreprisen på din opgave, får du klar kommunikation og håndværk fra øverste hylde.

Vi stiller det stærkeste hold

På de fleste byggeprojekter er det nødvendigt at have en række forskellige fagmænd indover og udføre deres del af entreprisen. Med Dupa i spidsen for din hovedentreprise slipper du for besværet med at skulle indhente tilbud og koordinere arbejdet mellem de relevante faggrupper.

Hos Dupa har vi et stærkt netværk af yderst kompetente samarbejdspartnere fra forskellige faggrupper, ligesom vi selv råder over en stor del af den arbejdskraft, der er nødvendig for at varetage hovedentreprisen på dit projekt:

Foruden håndværk af højeste kvalitet og løsninger der matcher dine ønsker, får du med Dupa på holdet, også altid professionel rådgivning og vejledning på ethvert projekt.

Kontakt os og hør mere

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du vil høre mere om hvordan vi kan hjælpe dig. Vi kan kontaktes på telefon 45 93 88 18 eller gennem formularen her på siden. Vi er altid friske på at tage en snak om dit projekt og vi giver naturligvis også et uforpligtende tilbud på en løsning. Vi glæder os til at høre fra dig.

Dupa hjælper med maling af kontorer
Ndr. Frihavnsgade

Kontakt os

Dupa

I Dupa prioriterer vi høj kvalitet og faglig stolthed, og vi sætter altid vores kunder i centrum. Vores mål er at levere førsteklasses håndværk og de mest praktiske løsninger på markedet.

Vi ønsker, at du skal føle dig fuldstændig tryg i hele processen, og derfor lægger vi stor vægt på åben kommunikation. Tillid er afgørende for et succesfuldt samarbejde mellem dig og vores håndværkere, så vi kan opfylde dine behov og ønsker.

Lad os sammen finde den skræddersyede løsning, der passer bedst til dig. Du kan kontakte os allerede i dag på telefon 45 93 88 18 eller sende en e-mail til info@dupa.dk.

Telefontider

Mandag – Fredag: 08:30 – 16.00
Lørdag – Søndag: Lukket