Udgravning af kælder

Få det bedste ud af din kælder

Går du med et ønske om at udnytte alle de ekstra kvadratmetre din kælder rummer, som lige nu alligevel bare bliver brugt til opbevaring? Udgravning af kælder kan meget vel være løsningen for dig.

Udgravning af kælder har flere fordele:

Mere loftshøjde og/eller indendørsareal
Mulighed for bedre isolering, der beskytter mod fugt og radon
Anlæg af gulvvarme, nye vvs-installationer mv.
I langt de fleste tilfælde, udføres udgravning af kælder i forbindelse med renovering af hele kælderen. Kælderrenoveringer er en af vores absolutte spidskompetencer.

Læs mere om renovering af kælder her.

Vigtig viden om udgravning af kælder

Det er ikke tilladt at gå i gang med at renovere og/eller udgrave sin kælder fra den ene dag til den anden. Før arbejdet kan påbegyndes skal der laves en række ingeniørberegninger for at afdække ejendommens laster, ligesom det i nogle tilfælde også er nødvendigt at lave geotekniske undersøgelser af jordbundsforholdene.

Afhængigt af om der skal graves ud til en hel ny kælder eller om der skal graves i en eksisterende, kan det også være nødvendigt at indhente byggetilladelse hos kommunen.

Hos Dupa har vi gennemgående erfaring med kælderrenovering og udgravning af kælder, og kan derfor hjælpe dig med at få styr på alle aspekter af dit kommende projekt, så du ender op med en tidssvarende og fremtidssikret løsning, der matcher alle dine ønsker og behov.

Erfarne entreprenører

Med Dupa på holdet på dit næste kælderprojekt, får du erfarne fagmænd der ånder for, og lever af, godt håndværk. Vi har bred erfaring med at varetage både total- og hovedentreprise i alle størrelsesordener. Vi har et stærkt internt netværk af håndværkere på tværs af flere faggrupper i form af henholdsvis:

Det betyder at du får et hold af kompetente håndværkere, der er vant til at arbejde sammen. Det sparer tid, skaber optimale betingelser for koordinationen mellem diverse faggrupper og ikke mindst betyder det også at vi kan tilbyde vores løsninger til yderst konkurrencedygtige priser.

I gang med udgravning af kælder
Maler i gang med at pudse væg

Kontakt os

Dupa

I Dupa prioriterer vi høj kvalitet og faglig stolthed, og vi sætter altid vores kunder i centrum. Vores mål er at levere førsteklasses håndværk og de mest praktiske løsninger på markedet.

Vi ønsker, at du skal føle dig fuldstændig tryg i hele processen, og derfor lægger vi stor vægt på åben kommunikation. Tillid er afgørende for et succesfuldt samarbejde mellem dig og vores håndværkere, så vi kan opfylde dine behov og ønsker.

Lad os sammen finde den skræddersyede løsning, der passer bedst til dig. Du kan kontakte os allerede i dag på telefon 45 93 88 18 eller sende en e-mail til info@dupa.dk.

Telefontider

Mandag – Fredag: 08:30 – 16.00
Lørdag – Søndag: Lukket