Hegn

Opsætning af hegn og stakit

Eksperter i opsætning af hegn og stakit

Skal du have opsat nyt hegn eller stakit i haven, er vi Dupa dit naturlige valg. Vi har mange års erfaring i branchen og har gennem årenes løb opsat en lang række forskellige hegn og stakitter.

Vores dedikerede team rykker hurtigt ud og hjælper med dit nye hegn. Vi tilbyder mange forskellige løsninger, herunder blandt andet:

  • Havehegn
  • Raftehegn
  • Plankeværk

Vi skræddersyer altid en løsning, der matcher dine ønsker og behov, og som passer naturligt ind i din haves naturlige udtryk. Måske har du allerede en idé om hvordan dit næste hegn skal se ud? Hvis ikke, er du altid velkommen til at trække på vores erfaring og lade dig inspirere af vores mange løsningsforslag.

Kontakt Dupa i dag

Vi er altid klar til at tage en snak om dit næste projekt. Vi tilbyder mange forskellige løsninger inden for hegn og stakitter, og kan helt sikkert tilbyde dig en løsning der matcher dine ønsker og behov. Ring til os på telefon 45 93 88 18 eller udfyld formularen her på siden, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Levering og montering

Hos Dupa har vi et løsningsorienteret mindset og bestræber os altid på at gøre din næste tømreropgave så let og overskuelig som mulig. Derfor tilbyder vi både levering og montering/opsætning af dit nye hegn.

Vi lægger vejen forbi og tager en snak med dig om dine ønsker og behov. Du vælger hvilket hegn du foretrækker og herfra står vi for bestilling, afhentning, levering og ikke mindst opsætning af dit nye hegn.

Carport af træ
Carport lavet af træ i mørke nuancer

Kontakt os

Dupa

I Dupa prioriterer vi høj kvalitet og faglig stolthed, og vi sætter altid vores kunder i centrum. Vores mål er at levere førsteklasses håndværk og de mest praktiske løsninger på markedet.

Vi ønsker, at du skal føle dig fuldstændig tryg i hele processen, og derfor lægger vi stor vægt på åben kommunikation. Tillid er afgørende for et succesfuldt samarbejde mellem dig og vores håndværkere, så vi kan opfylde dine behov og ønsker.

Lad os sammen finde den skræddersyede løsning, der passer bedst til dig. Du kan kontakte os allerede i dag på telefon 45 93 88 18 eller sende en e-mail til info@dupa.dk.

Telefontider

Mandag – Fredag: 08:30 – 16.00
Lørdag – Søndag: Lukket