Istandsættelse af flyttelejligheder

Vi hjælper boligselskaber med hurtig og effektiv istandsættelse af flyttelejligheder

En pålidelig samarbejdspartner

Det er vigtigt at vælge en pålidelig samarbejdspartner, når lejligheden skal sættes i stand, inden en ny lejer flytter ind. Hos Dupa er vi specialister i at gøre flyttelejligheder klar til at nye lejere kan flytte ind. Vi forstår nødvendigheden af en effektiv proces, så de nye lejere kan flytte ind hurtigst muligt.

Vi er punktlige og overholder aftalte deadlines, så du altid kan regne med at det, vi har aftalt, bliver overholdt. Vi har gennem vores brede netværk kontakt til alle relevante håndværkergrupper, der kan klare ny maling, gulvslibning eller en generel modernisering af lejligheden:

Som entreprenørfirma leverer vi en professionel istandsættelse, der lever op til jeres standarder og forventninger som boligselskab. Vi istandsætter lejligheder i hele København og omegn.

Vi leverer en effektiv istandsættelse af flyttelejligheder

Gennem vores erfaring med klargøring af lejligheder ved vi, at alle boligselskaber har deres egne unikke krav. Vi lytter til jeres ønsker og tilpasser vores arbejde, så de lever op til jeres standarder. Med god kommunikation og et tæt samarbejde sikrer vi et højt kvalitetsniveau.

Vi har fingeren på pulsen, og vi tilbyder derfor også at modernisere lejlighederne, så de opfylder lejernes stigende behov for komfort og funktionalitet. Det kan samtidig være en god mulighed for at energioptimere lejligheden.

Kontakt os og hør mere

Er I på udkig efter en kompetent og pålidelig samarbejdspartner, der kan varetage istandsættelsen af lejlighederne, når de skifter lejer? Så kontakt os i dag. Vi hjælper gerne med at vedligeholde og løfte jeres lejligheders bekvemmelighed og anvendelighed – hurtigt og effektivt.

Kontakt os på telefon 45 93 88 18, eller send en e-mail til info@dupa.dk. Vi tager gerne en uforpligtende samtale, hvor vi drøfter jeres behov som boligselskab, og hvad vi kan tilbyde jer. Du kan også udfylde kontaktformularen her på siden, og så vender vi tilbage på din henvendelse hurtigst muligt.

Maling af dørkam
Malerrulle

Kontakt os

Dupa

I Dupa prioriterer vi høj kvalitet og faglig stolthed, og vi sætter altid vores kunder i centrum. Vores mål er at levere førsteklasses håndværk og de mest praktiske løsninger på markedet.

Vi ønsker, at du skal føle dig fuldstændig tryg i hele processen, og derfor lægger vi stor vægt på åben kommunikation. Tillid er afgørende for et succesfuldt samarbejde mellem dig og vores håndværkere, så vi kan opfylde dine behov og ønsker.

Lad os sammen finde den skræddersyede løsning, der passer bedst til dig. Du kan kontakte os allerede i dag på telefon 45 93 88 18 eller sende en e-mail til info@dupa.dk.

Telefontider

Mandag – Fredag: 08:30 – 16.00
Lørdag – Søndag: Lukket