Udvendigt Malerarbejde

Vi løser alle udvendige maleropgaver

Kompetent og erfarent malerfirma til din næste maleropgave

Hos Dupa har vi mange års erfaring i branchen og kan derfor tilbyde løsninger og resultater fra øverste hylde.

Vi lever af glade kunder og for godt håndværk, og derfor vil du altid opleve kompetente fagfolk og god kundeservice, når du samarbejder med Dupa .

Vi hjælper med alle udendørs maleropgaver, herunder blandt andet:

  • Maling af træværk
  • Maling af døre/vinduer
  • Maling af facader

Tag en professionel fagmand med på holdet, så er du sikker på at få et godt resultat, som du kan nyde godt af i mange år fremover. Ring til os på telefon 45 93 88 18 og hør mere.

Maling af træværk

Når træværk skal males er der mange ting at tage højde for. Først og fremmest skal valg af maling være den rette. Hvilken maling man skal bruge afhænger af hvilket form for slid der er på træværket, hvilket vind og vejr det udsættes for og så videre. Det kan også være træet har brug for grunder, før selve malerarbejdet kan begynde?

Med Dupa på holdet er du sikker på at få en samarbejdspartner, der har den faglige viden og erfaring til at levere det bedst mulige resultat. Ring til os på telefon 45 93 88 18 og få et malet træværk, du kan nyde synet af i mange år fremover.

Maling af døre og vinduer

Døre og vinduer skal vedligeholdes. Dels kommer de til at se triste ud med tiden, men endnu vigtigere kan de miste deres evne til at holde tæt, hvis for eksempel træet går i forrådnelse. Hos Dupa har vi mange års erfaring med behandling af karme omkring døre og vinduer, og ved derfor hvad der skal til, for at skabe langtidsholdbare resultater.

Maling af facader

Hos Dupa har vi solid erfaring med maling af facader på boliger, for virksomheder og boligforeninger. Større facadearbejder kræver faglig viden og den rette teknik, for at få det perfekte resultat.

Dels skal træ- eller murværk være helt tørt før arbejdet påbegyndes og dels skal vejrforholdene være i orden, da regnvejr og/eller hård blæst, hurtigt kan påvirke udseendet og holdbarheden på malingen. En tredje vigtig faktor er solens belysning af facaden. Det er meget vigtigt at man har dette med i sine overvejelser og sin planlægning, for at opnå et smukt og ensartet resultat.

Kontakt Dupa i dag, hvis du skal bruge en professionel samarbejdspartner til dit næste udendørs malerprojekt. Vi kan kontaktes på telefon 45 93 88 18 eller på e-mail info@dupa.dk.

Spartling
Maler med malerpensel

Kontakt os

Dupa

I Dupa prioriterer vi høj kvalitet og faglig stolthed, og vi sætter altid vores kunder i centrum. Vores mål er at levere førsteklasses håndværk og de mest praktiske løsninger på markedet.

Vi ønsker, at du skal føle dig fuldstændig tryg i hele processen, og derfor lægger vi stor vægt på åben kommunikation. Tillid er afgørende for et succesfuldt samarbejde mellem dig og vores håndværkere, så vi kan opfylde dine behov og ønsker.

Lad os sammen finde den skræddersyede løsning, der passer bedst til dig. Du kan kontakte os allerede i dag på telefon 45 93 88 18 eller sende en e-mail til info@dupa.dk.

Telefontider

Mandag – Fredag: 08:30 – 16.00
Lørdag – Søndag: Lukket