Maling og renovering af lejligheder

Få lejligheden så flot som ny

En maler du kan stole på

Hos Dupa har vi mange års erfaring erfaring med istandsættelse og renovering af lejligheder. Om du skal du flytte fra et lejemål eller lejligheden blot trænger til en kærlig omgang med en malerrulle, står vi altid klar til at tilbyde en løsning tilpasset til dine behov.

Istandsættelse og malerarbejde kan for mange virke som et oplagt sted at spare penge ved selv at trække i arbejdstøjet. Dog kan man nemt se forskellen på det stykke arbejde som dygtige fagfolk leverer, sammenlignet med det man typisk selv kan. Du kan derfor undgå en del unødigt besvær samt fejl, ved at hyre et professionelt malerfirma til dit projekt.

Komplette renoveringsløsninger

Vi har flere afdelinger der dækker over forskellige håndværksfag, hvilket gør os i stand til at varetage hele din entreprise. Vi er stolte af at have så mange dygtige håndværkere med på holdet, og dermed være en oplagt samarbejdspartner til totalentreprise.

Du kan se mere om vores forskellige muligheder her:

Du vil som kunde opleve et stort fokus på det gode håndværk samt en god, kontinuerlig dialog med dig gennem hele processen. Vi sørger for altid at inddrage dig i projektet, samtidig med at intet bliver lavet over hovedet på dig.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Vores mangeårige erfaring samt store passion for faget gør os til det oplagte valg, hvis du søger en hjælpende hånd til istandsættelsen. Vi bruger den nødvendige tid på at lytte til dine ønsker og behov, og skræddersyr en løsning som er unikt tilpasset hertil. Vores kompetente tømrer i Rødovre kan hjælpe med alle dele af projektet.

Har du nogle spørgsmål, eller ønsker et uforpligtende tilbud på dit projekt, så tøv ikke med at tage kontakt til os. Ring til os på telefon 45 93 88 18 eller udfyld kontaktformularen, så vender vi hurtigt retur.

Nymalet rum i hvid
Hos Dupa er vi eksperter i entrepriser

Kontakt os

Dupa

I Dupa prioriterer vi høj kvalitet og faglig stolthed, og vi sætter altid vores kunder i centrum. Vores mål er at levere førsteklasses håndværk og de mest praktiske løsninger på markedet.

Vi ønsker, at du skal føle dig fuldstændig tryg i hele processen, og derfor lægger vi stor vægt på åben kommunikation. Tillid er afgørende for et succesfuldt samarbejde mellem dig og vores håndværkere, så vi kan opfylde dine behov og ønsker.

Lad os sammen finde den skræddersyede løsning, der passer bedst til dig. Du kan kontakte os allerede i dag på telefon 45 93 88 18 eller sende en e-mail til info@dupa.dk.

Telefontider

Mandag – Fredag: 08:30 – 16.00
Lørdag – Søndag: Lukket