Maling og renovering af trappeopgange

Vi får din trappeopgang til at stå knivskarpt

Mærk glæden ved en nyistandsat trappeopgang

Hos Dupa har vi i mange år hjulpet med at renovere og istandsætte trappeopgange i hele København og omegn. En flot og nyistandsat trappeopgang skaber nemlig altid glæde og begejstring hos beboerne samt et godt førstehåndsindtryk for besøgende.

Om du skal have genopfrisket hovedtrappen, eller står med ansvaret for istandsættelsen af alle boligforeningens opgange, så står vi som professionelt malerfirma klar til at give fornyet liv til din trappeopgang. Vores kompetente maler i Gentofte og omegn kan klare enhver opgave og levere et resultat af højeste kvalitet. Vi har fokus på at levere langtidsholdbare kvalitetsløsninger til priser som giver mening.

Lad os varetage hele projektet

Alt efter behov nedsliber og maler vi gerne alt træværk i opgangen, herunder gelændere, døre, vinduer og klarer også meget gerne udskiftning af linoleum gennem vores gulvafdeling Dupa Gulve. Vores dygtige hold af specialister gør det nemlig muligt for os at varetage alle slags opgave inden for renovering og istandsættelse. Vi kan både varetage hoved- og totalentreprisen på dit projekt.

Du kan se mere om vores forskellige afdelinger her:

Når vi istandsætter en trappeopgang, bruger vi udelukkende kvalitetsmaterialer fra anerkendte leverandører. Dette er med til at sikre et resultat i topkvalitet, og som samtidig holder i mange år.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Vores mangeårige erfaring samt store passion for faget gør os til det oplagte, valg hvis du søger en hjælpende hånd til istandsættelsen. Vi bruger den nødvendige tid på at lytte til dine ønsker og behov, og skræddersyr en løsning som er unikt tilpasset hertil.

Har du nogle spørgsmål, eller ønsker et uforpligtende tilbud på dit projekt, så tøv ikke med at tage kontakt til os. Ring til os på telefon 45 93 88 18 eller udfyld kontaktformularen, så vender vi hurtigt retur.

Du kan også læse mere om mulighederne for professionel renovering af trapper i samarbejde med Dupa Gulve.

Trappeopgang der er nymalet ved Sortedams Dosseringen
Trappeopgang med lyseblå vægge

Kontakt os

Dupa

I Dupa prioriterer vi høj kvalitet og faglig stolthed, og vi sætter altid vores kunder i centrum. Vores mål er at levere førsteklasses håndværk og de mest praktiske løsninger på markedet.

Vi ønsker, at du skal føle dig fuldstændig tryg i hele processen, og derfor lægger vi stor vægt på åben kommunikation. Tillid er afgørende for et succesfuldt samarbejde mellem dig og vores håndværkere, så vi kan opfylde dine behov og ønsker.

Lad os sammen finde den skræddersyede løsning, der passer bedst til dig. Du kan kontakte os allerede i dag på telefon 45 93 88 18 eller sende en e-mail til info@dupa.dk.

Telefontider

Mandag – Fredag: 08:30 – 16.00
Lørdag – Søndag: Lukket