Indvendigt malerarbejde

Vi løser alle opgaver indendørs i din bolig eller virksomhed

Benyt en professionel fagmand

Hos Dupa kan vi klare alle typer af maleropgaver – store som små.

Vi tilbyder gennemprøvede løsninger, der udstråler kvalitet og mange års erfaring. Vi går højt op i at kunne tilbyde løsninger, som er skræddersyede til dine ønsker og behov.

Vi kan blandt andet hjælpe dig med:

  • Spartling
  • Opsætning af filt
  • Maling af vægge og lofter

Benyt en professionel fagmand, så er du sikker på at få det lavet ordentligt. Kontakt os på telefon 45 93 88 18 og hør nærmere om, hvordan vi kan hjælpe dig.

Maling af vægge og lofter

Som professionelt og erfarent malerfirma kan vi naturligvis også klare de mere almindelige opgaver for dig. Det kan være svært at finde tid i hverdagen til at give den indvendige side af huset den omgang maling det fortjener. Hvis du samtidig ønsker et flot og uovertruffent resultat, kan du med fordel tage en professionel samarbejdspartner med på holdet.

Kontakt os i dag på telefon 45 93 88 18 og få et godt og uforpligtende tilbud på din næste maleropgave.

Spartling

Skal du have spartlet vægge, kan du trygt lade os om opgaven. Vi lever resultater fra øverste hylde – hver gang. Vi har mange års erfaring med spartling, og hjælper gerne med både:

  • Spartling af vægge, lofter og gulve
  • Fuldspartling
  • Spartling med filt

Vi tilbyder også populære og moderne løsninger inden for indfarvet spartel.

Stue
Alt i malerarbejde

Kontakt os

Dupa

I Dupa prioriterer vi høj kvalitet og faglig stolthed, og vi sætter altid vores kunder i centrum. Vores mål er at levere førsteklasses håndværk og de mest praktiske løsninger på markedet.

Vi ønsker, at du skal føle dig fuldstændig tryg i hele processen, og derfor lægger vi stor vægt på åben kommunikation. Tillid er afgørende for et succesfuldt samarbejde mellem dig og vores håndværkere, så vi kan opfylde dine behov og ønsker.

Lad os sammen finde den skræddersyede løsning, der passer bedst til dig. Du kan kontakte os allerede i dag på telefon 45 93 88 18 eller sende en e-mail til info@dupa.dk.

Telefontider

Mandag – Fredag: 08:30 – 16.00
Lørdag – Søndag: Lukket