Tømrer i Gentofte og omegn til lokal hjælp

Kvalitetsbevidst tømrer med fokus på detaljer

Vi har speciale i udvalgte opgaver

Hos Dupa tilbyder vi dig de mest holdbare og kvalitetssikrede løsninger. Som din tømrer i Gentofte er vi specialiseret i en håndfuld af arbejdsopgaver, hvor vi har mere end 20 års erfaring. 

Vi er et tømrerfirma, hvor der er fokus på kommunikation med vores kunder. Et byggeprojekt er et samarbejde og vi ved, at en god dialog vil skabe de bedste resultater for dig. Vi rådgiver fra start til slut og holder dig konstant opdateret under forløbet. 

Mangler du hjælp til dit næste tømrerprojekt i Gentofte, København eller omegn? Kontakt os på telefon 45 93 88 18, og lad os sammen finde de bedste løsninger til at realisere dine behov.

Vores spids­kompetencer

Vi har i mere end 20 år løst opgaver som tømrer i Gentofte og København og har gennem de år fundet vores spidskompetencer, som blandt andet dækker terrasser, tagrenovering og mange andre opgaver. 

Med så mange år i branchen har vi også den nødvendige erfaring til at udføre en lang række andre opgaver. Skal du bruge en professionel tømrer i Gentofte og omegn til dit næste projekt, er der en god mulighed for, at vi kan hjælpe dig. Vi ser frem til at bringe vores ekspertise i spil for at realisere dine behov.

Kontakt din tømrer i Gentofte for dit kommende byggeprojekt

Skal du bruge en tømrer i Gentofte til dit næste byggeprojekt? Kontakt os på telefon 45 93 88 18, via e-mail info@dupa.dk eller gennem vores kontaktformular. Vi tager en snak om dine ønsker og behov.

Vi tilbyder effektiv og pålidelig service fra start til slut af dit tømrerprojekt. Uanset omfanget af dit projekt er vores mål at levere håndværk, der holder i mange år frem. Lad os hjælpe dig med at bringe dine byggedrømme til virkelighed.

Tømrer fra Dupa bruger rundsav
To ansatte fra Dupa

Kontakt os

Dupa

I Dupa prioriterer vi høj kvalitet og faglig stolthed, og vi sætter altid vores kunder i centrum. Vores mål er at levere førsteklasses håndværk og de mest praktiske løsninger på markedet.

Vi ønsker, at du skal føle dig fuldstændig tryg i hele processen, og derfor lægger vi stor vægt på åben kommunikation. Tillid er afgørende for et succesfuldt samarbejde mellem dig og vores håndværkere, så vi kan opfylde dine behov og ønsker.

Lad os sammen finde den skræddersyede løsning, der passer bedst til dig. Du kan kontakte os allerede i dag på telefon 45 93 88 18 eller sende en e-mail til info@dupa.dk.

Telefontider

Mandag – Fredag: 08:30 – 16.00
Lørdag – Søndag: Lukket