Tømrer

Kvalitetsbevidst og detaljeret tømrer

Tømrer med speciale i udvalgte opgaver

For at kunne tilbyde nogle af de mest holdbare, kvalitetsbevidste og arkitektonisk smukkeste løsninger på markedet, har vi hos Dupa valgt at specialisere os i en lille håndfuld arbejdsopgaver inden for tømrerfaget, hvor vi har mere end 20 års erfaring.

Vi er et tømrerfirma, hvor der er fokus på solid kommunikation med vores kunder. Et byggeprojekt er i høj grad et samarbejde og vi ved at en god dialog skaber de bedste resultater. Vi yder kyndig rådgivning fra start til slut og vi holder dig konstant opdateret på forløbet. Mangler du inspiration til dit projekt er du også velkommen til at trække på vores erfaringer og kompetencer.

Hos os får du en tømrer, der vægter kvalitet og faglig stolthed højt. Vi lever og ånder af, og for, godt håndværk, hvilket afspejles i vores løsninger. Vi benytter os udelukkende af de bedste materialer fra certificeret skovbrug, hvor socialt ansvar og respekt for miljøet er i fokus.

Skal du bruge en kompetent og professionel tømrer i København eller omegn? Kontakt os på telefon 45 93 88 18.

Vores spids­kompetencer

Vi har i mere end 20 år løst alverdens opgaver i tømrerbranchen og har i årenes løb erfaret, præcis hvad vores spidskompetencer er. Vi har valgt at fokusere på vores kerneydelser, da vi har en ambition om at tilbyde gennemprøvede løsninger, som vi ved at du vil være glad for og kunne nyde godt af i mange år.

Som tømrer med så lang tid i branchen, har vi selvfølgelig også den nødvendige erfaring og faglige ekspertise til at udføre en lang række andre tømreropgaver. Skal du derfor bruge en professionel tømrer til et byggeprojekt, der falder uden for vores kernekompetencer, er der en god mulighed for at vi kan hjælpe dig alligevel.

Kontakt din tømrer i dag og fortæl os om dit kommende byggeprojekt

Står du og skal bruge en tømrer til dit næste byggeprojekt, og har du brug for information eller rådgivning? Kontakt os her. Vi tager en snak om dine ønsker og behov, og finder i fællesskab frem til den bedste løsning. Vi giver naturligvis også altid et uforpligtende tilbud på opgaven. Kontakt os på telefon 45 93 88 18, via e-mail info@dupa.dk eller gennem vores kontaktformular. Vi har base i Gentofte og kører dagligt ind til København, ligesom vi også kører nordpå til Lyngby, Charlottenlund og omegn.

Tømrer fra Dupa bruger rundsav
To ansatte fra Dupa

Kontakt os

Dupa

I Dupa prioriterer vi høj kvalitet og faglig stolthed, og vi sætter altid vores kunder i centrum. Vores mål er at levere førsteklasses håndværk og de mest praktiske løsninger på markedet.

Vi ønsker, at du skal føle dig fuldstændig tryg i hele processen, og derfor lægger vi stor vægt på åben kommunikation. Tillid er afgørende for et succesfuldt samarbejde mellem dig og vores håndværkere, så vi kan opfylde dine behov og ønsker.

Lad os sammen finde den skræddersyede løsning, der passer bedst til dig. Du kan kontakte os allerede i dag på telefon 45 93 88 18 eller sende en e-mail til info@dupa.dk.

Telefontider

Mandag – Fredag: 08:30 – 16.00
Lørdag – Søndag: Lukket