Nye terrasser

Nyd udelivet med en flot træterrasse

Med en ny terrasse kan du nyde de sene sommeraftener

Med forårets komme bliver vejret mildere, fuglene begynder at kvidre og lysten til at tilbringe tid udendørs stiger.

Vi opfører æstetisk flotte træterrasser med funktionsdygtighed i fokus. Udnyt pladsen på din grund og giv din bolig en forlænget arm med et udendørsareal, der giver dig mulighed for at nyde den friske luft.

En ny terrasse er ikke bare en terrasse. Den skal kunne opfylde præcis de ønsker og behov du har. Mulighederne er mange: skal den nye terrasse ligge i forlængelse af huset eller skal den ligge i baghaven? Skal den give udsigt over haven? Skal den være i flere etager? Skal den have synlige skruer? Skal den have riller?

Der er mange spørgsmål at stille, når man skal have en ny terrasse. Med mere end 20 års erfaring i branchen har vi, hos Dupa , opført et utal af nye terrasser og kan derfor hjælpe dig med at få præcis den terrasse du ønsker. Vi yder kyndig rådgivning og vejledning, og kan hjælpe dig med at få inspiration til den bedste løsning.

Specialister som få

Hos Dupa tilbyder vi uovertruffen kvalitet i det arbejde vi laver. Modsat mange andre i branchen, har vi valgt at specialisere os i få arbejdsområder, for at kunne tilbyde nogle af de bedste løsninger på markedet. Vi har mere end 20 års erfaring med at bygge nye terrasser og vil derfor kunne give dig en terrasse skræddersyet til dine ønsker og din bolig.

Tag første skridt på vejen mod en ny terrasse

Vil du vide mere om hvilke træterrasser vi kan opføre, eller har du brug for vejledning eller inspiration? Så kontakt os allerede i dag. Vi er klar til at besvare din henvendelse på telefon 45 93 88 18 eller på e-mail info@dupa.dk. Du kan også benytte dig af formularen her til højre, så vil vi vende tilbage hurtigst muligt.

Hos Dupa bygger vi nye træterrasser
Få en ny, flot træterrasse hos Dupa

Kontakt os

Dupa

I Dupa prioriterer vi høj kvalitet og faglig stolthed, og vi sætter altid vores kunder i centrum. Vores mål er at levere førsteklasses håndværk og de mest praktiske løsninger på markedet.

Vi ønsker, at du skal føle dig fuldstændig tryg i hele processen, og derfor lægger vi stor vægt på åben kommunikation. Tillid er afgørende for et succesfuldt samarbejde mellem dig og vores håndværkere, så vi kan opfylde dine behov og ønsker.

Lad os sammen finde den skræddersyede løsning, der passer bedst til dig. Du kan kontakte os allerede i dag på telefon 45 93 88 18 eller sende en e-mail til info@dupa.dk.

Telefontider

Mandag – Fredag: 08:30 – 16.00
Lørdag – Søndag: Lukket