Om os

Dupa

Dupa er en entreprenør med et bredt netværk bestående af professionelle faggrupper, herunder murere, malere, tømrere, elektrikere, VVS’ere, gulvlæggere med flere. Fælles for alle faggrupper er høj kvalitet, godt håndværk og et ønske om en tæt kunderelation.

Med et mål om at gøre din vision til virkelighed, danner vi tætte relationer til både kunder og samarbejdspartnere. Vi værdsætter nemlig de relationer, vi opbygger på vores vej. Det er blandt andet derfor, at vi har mange længerevarende samarbejdspartnere samt tilbagevendende kunder.

Specialister i hovedentrepriser

Vores passion for at drive hovedentrepriser gennem godt håndværk og projektstyring skinner igennem ved enhver opgave, og du kan således være sikker på et kvalitetsfyldt stykke arbejde, når du vælger os til dit byggeprojekt.

Vores mange år som entreprenørfirma har givet os unik viden og forståelse for de vigtigste elementer og mekanismer, som kommer dig til gode, når vi varetager din fremtidige entreprise. Med os om bord laver vi en skræddersyet løsning, der er tilpasset jeres krav, behov og budget.

Kontakt dit erfarne entreprenørfirma her

Ønsker du en uforpligtende dialog om din kommende hovedentreprise? Hos Dupa er vi til rådighed, hvor vi gerne fortæller mere om, hvordan vi kan varetage opgaven fra A-Z.

Kontakt os på telefon 45 93 88 18 eller udfyld kontaktformularen her på siden. Så vender vi tilbage på din forespørgsel hurtigst muligt.

Ordnung kontorbygning
Stue med forskellige farver malet på væggene

Kontakt os

Dupa

I Dupa prioriterer vi høj kvalitet og faglig stolthed, og vi sætter altid vores kunder i centrum. Vores mål er at levere førsteklasses håndværk og de mest praktiske løsninger på markedet.

Vi ønsker, at du skal føle dig fuldstændig tryg i hele processen, og derfor lægger vi stor vægt på åben kommunikation. Tillid er afgørende for et succesfuldt samarbejde mellem dig og vores håndværkere, så vi kan opfylde dine behov og ønsker.

Lad os sammen finde den skræddersyede løsning, der passer bedst til dig. Du kan kontakte os allerede i dag på telefon 45 93 88 18 eller sende en e-mail til info@dupa.dk.

Telefontider

Mandag – Fredag: 08:30 – 16.00
Lørdag – Søndag: Lukket