Murer

Knivskarpt håndværk til dit byggeprojekt

Skal du bruge en murer med skeen i den rette hånd og styr på sit håndværk? Så er du landet det helt rigtige sted. Med masser af erfaring og en dyb passion for godt håndværk, tilbyder vi murerarbejde fra allerøverste hylde.

Vi udfører alle opgaver, store som små, for både privat- og erhvervskunder. Vi kan blandt andet hjælpe dig med:

  • Renovering af badeværelser
  • Facader
  • Bærende vægge
  • Totalrenoveringer

Vi laver alt inden for branchens rammer fra traditionelt murerarbejde som opmuring og flise/klinkearbejde til moderne løsninger som PU-gulve og microcement. Uanset din opgave står vi klar med faglig ekspertise og masser af gåpåmod. Hos Dupa er kun det bedste godt nok. Vi tilbyder gennemprøvede og tidssvarende løsninger, hvor kvalitet, funktionalitet og æstetik går op i en højere enhed.

Murerfirma hvor ro i maven er inkluderet

Når du og skal igang med et nyt byggeprojekt, uanset omfanget, er der mange ting at tage stilling til; hvordan skal det udføres? Hvordan skal det se ud? Hvordan opnås den bedste funktionalitet? Hvordan udnyttes pladsen bedst muligt? Hvordan sikrer jeg mig, at mine behov opfyldes? Hvad koster det?

Med Dupa på holdet, får du en professionel samarbejdspartner, der er med fra start til slut på projektet. Vi tilbyder rådgivning og vejledning hele vejen fra den første tanke til det færdige resultat. Vi har fokus på at føre en grundig og gennemsigtig dialog, så du hele tiden er opdateret på projektet og ender med nøjagtig det resultat du havde forestillet dig. Det er vigtigt for os at du føler dig tryg under hele forløbet og derfor tager vi udtrykket “en aftale er en aftale” dybt seriøst. Hos os får du et murerfirma hvor ro i maven er inkluderet på ethvert projekt.

Kontakt din murer i dag

Skal vi tage en snak om dit næste projekt? Så kontakt din lokale murer i dag. Vi lægger gerne vejen forbi og besigtiger din opgave, og giver naturligvis et uforpligtende tilbud på en gennemtænkt løsning. Vi kan kontaktes på telefon 45 93 88 18 eller gennem vores kontaktformular.

Flisearbejde af dygtig murer
Murer udfører professionelt murerarbejde

Kontakt os

Dupa

I Dupa prioriterer vi høj kvalitet og faglig stolthed, og vi sætter altid vores kunder i centrum. Vores mål er at levere førsteklasses håndværk og de mest praktiske løsninger på markedet.

Vi ønsker, at du skal føle dig fuldstændig tryg i hele processen, og derfor lægger vi stor vægt på åben kommunikation. Tillid er afgørende for et succesfuldt samarbejde mellem dig og vores håndværkere, så vi kan opfylde dine behov og ønsker.

Lad os sammen finde den skræddersyede løsning, der passer bedst til dig. Du kan kontakte os allerede i dag på telefon 45 93 88 18 eller sende en e-mail til info@dupa.dk.

Telefontider

Mandag – Fredag: 08:30 – 16.00
Lørdag – Søndag: Lukket