Tagrenovering

Vi giver dit tag nyt liv og forlænget holdbarhed

Tagrenovering udføres af kvalitetsbevidste tømrere

Et utæt eller beskadiget tag, kan få enorme konsekvenser for både tagkonstruktion, undertag, murværk og lignende.

Med en tagrenovering udført af professionelle fagmænd, sikrer du dit tag mod vind og vejr, fugt og utætheder.

Med mere end 20 års erfaring i tømrerbranchen kan vi tilbyde dig en tagrenovering, der vil få dit tag til at fremstå nyt og flot, og samtidig forlænge holdbarheden på taget i op mod 10 år. Vi har efterhånden arbejdet på mange forskellige tagtyper på mange forskellige bygninger, så vi vil helt sikkert kunne tilbyde dig en skræddersyet løsning tilpasset dit tag og de ønsker du måtte have.

Afhængigt af tagets stand, kan en tagrenovering indebære:

  • Reparation eller udskiftning af beskadigede tagplader
  • Reparation af undertag
  • Opspænding af tagplader og belægning
  • Efterisolering
  • Rengøring, imprægnering og maling af taget

Fokus på den gode dialog

En tagrenovering kan være et stort projekt, og kan for mange være uoverskueligt at gå til; hvor omfattende er projektet? Hvad har mit tag brug for? Hvilke muligheder har jeg? Hvad vil det koste?

Vi ønsker at du skal føle dig tryg under hele processen. Derfor lægger vi vægt på en solid dialog, hele vejen fra forløbets indledning til projektets afslutning. Vi yder kyndig rådgivning og vejledning, og holder dig hele tiden opdateret under forløbet. Du vil derfor hele tiden være underrettet om tidsplanen, ligesom du ikke skal bekymre dig om uforudsete omkostninger. Vi ved at en god dialog skaber de bedste resultater.

Garanti for en god og professionel tagrenovering

Hos Dupa har vi valgt at specialisere os i en begrænset mængde arbejdsopgaver inden for tømrerfaget. Fremfor at tilbyde hele paletten, har vi valgt at holde os til kun at tilbyde en håndfuld løsninger, for så til gengæld at tilbyde udsøgt kvalitet og høje standarder. Dette er din garanti for, at du får en fagmand, der har den nødvendige erfaring og faglige ekspertise, til at give dig en tagrenovering i København og omegn, du kan nyde godt af i mange år.

Vi er også specialister i isolering af tag og loft. Vi sørger for isolering af højeste kvalitet, uanset om du skal have et nyt tag eller en tagrenovering. Med den rette isolering vil du kunne spare mange penge på varmeregningen hver måned. Den rette isolering vil ofte tjene sig hurtigt hjem.

Kontakt os i dag og lad os komme i gang

Vil du vide mere om tagrenovering eller har du spørgsmål angående dit tag? Kontakt os i dag og få en uforpligtende snak om din næste tagrenovering København. Vi kan kontaktes på telefon 45 93 88 18 eller på email info@dupa.dk, ligesom vi kan kontaktes direkte gennem formularen.

Den typiske proces for tagrenovering forløber således:

  • Besigtigelse samt faglig vurdering af dit nuværende tag
  • Vi giver et tilbud på opgaven
  • Arbejdet går i gang

Har du brug for hjælp til andre typer renovering? Så læs eventuelt mere om Dupa Gulve’s gulv– og trapperenoveringer.

Blå kran
Nyt tag på hus

Kontakt os

Dupa

I Dupa prioriterer vi høj kvalitet og faglig stolthed, og vi sætter altid vores kunder i centrum. Vores mål er at levere førsteklasses håndværk og de mest praktiske løsninger på markedet.

Vi ønsker, at du skal føle dig fuldstændig tryg i hele processen, og derfor lægger vi stor vægt på åben kommunikation. Tillid er afgørende for et succesfuldt samarbejde mellem dig og vores håndværkere, så vi kan opfylde dine behov og ønsker.

Lad os sammen finde den skræddersyede løsning, der passer bedst til dig. Du kan kontakte os allerede i dag på telefon 45 93 88 18 eller sende en e-mail til info@dupa.dk.

Telefontider

Mandag – Fredag: 08:30 – 16.00
Lørdag – Søndag: Lukket