Carport

Få din egen parkeringsplads

Få opført en carport skræddersyet til din bolig

Går du med en drøm om at få din egen parkeringsplads til bilen, hvor den kan stå i læ for vind og vejr? Så kan en carport meget vel være løsningen. Vi tilbyder skræddersyede løsninger, der kan give dig præcis den carport du ønsker.

En carport kan have mange forskellige udformninger og størrelser. Den kan for eksempel bygges fritstående eller den kan opføres i forlængelse af din bolig, ligesom den kan have plads til én eller flere biler. Samtidig skal den også bygges så boligens arkitektoniske udtryk forbliver smukt og det hele går op i en højere enhed.

Hos Dupa går vi op i kvalitet. Vi ønsker at levere de bedste løsninger og det bedste håndværk på markedet, og derfor har vi valgt at specialisere os i en lille håndfuld arbejdsopgaver. Det betyder at vi, gennem vores 20 år i branchen, har bygget flere carporte end de fleste og derfor har den faglige viden og ekspertise til at bygge en carport, med optimal pladsudnyttelse og funktionsdygtighed for øje.

Professionel og kompetent rådgivning om carporte

Der er mange krav og lovgivninger der skal overholdes, når man vil opføre en carport. Højde, længde, placering i forhold til skel og lignende, er alle ting man skal have i mente. I nogle tilfælde kan det for eksempel være nødvendigt at indhente en byggetilladelse til sin nye carport.

Vi ønsker at gøre det nemt for dig, så derfor har vi fokus på solid dialog og god kommunikation gennem hele processen. Vi bistår dig allerede fra projektets indledning, hvor vi sørger for at yde kompetent rådgivning og vejledning, og hjælper dig gerne med at indhente relevante tilladelser, hvis det skulle være nødvendigt.

Kontakt os og fortæl om dine ønsker

Har du spørgsmål, eller har du brug for information, angående din nye carport? Så kontakt os endelig og lad os tage en snak om dine ønsker og behov. Vi er klar til at besvare din henvendelse på telefon 45 93 88 18 eller på e-mail info@dupa.dk. Du kan også kontakte os direkte gennem vores kontaktformular. Vi ser frem til at høre fra dig og vender tilbage hurtigst muligt.

Carport lavet af træ i mørke nuancer
Trædør hos kunde

Kontakt os

Dupa

I Dupa prioriterer vi høj kvalitet og faglig stolthed, og vi sætter altid vores kunder i centrum. Vores mål er at levere førsteklasses håndværk og de mest praktiske løsninger på markedet.

Vi ønsker, at du skal føle dig fuldstændig tryg i hele processen, og derfor lægger vi stor vægt på åben kommunikation. Tillid er afgørende for et succesfuldt samarbejde mellem dig og vores håndværkere, så vi kan opfylde dine behov og ønsker.

Lad os sammen finde den skræddersyede løsning, der passer bedst til dig. Du kan kontakte os allerede i dag på telefon 45 93 88 18 eller sende en e-mail til info@dupa.dk.

Telefontider

Mandag – Fredag: 08:30 – 16.00
Lørdag – Søndag: Lukket