Vinduer og døre

Vi leverer, udskifter og monterer

Hvorfor er det en god idé at udskifte døre og/eller vinduer i boligen?

Vi tilbyder hurtig og professionel udskiftning af vinduer og/eller døre. Der kan være mange forskellige årsager til at få udskiftet sine døre og vinduer, ligesom der er mange overvejelser at gøre sig. Med mere end 20 års erfaring i branchen kan vi tilbyde kompetent rådgivning og vejledning om optimale løsninger og materialevalg

Der kan være mange forskellige årsager til at få udskiftet sine døre og vinduer, ligesom der er mange overvejelser at gøre sig. Med mere end 20 års erfaring i branchen kan vi tilbyde kompetent rådgivning og vejledning om optimale løsninger og materialevalg.

Der kan være mange gode grunde til at tiden er ved at være inde til at få udskiftet vinduer og/eller døre. Måske er de nuværende nedslidte eller beskadiget og derfor har mistet deres isoleringsevne, eller måske står du foran en ombygning? Nogle vælger også at udskifte vinduer og døre for at få klimavenlige løsninger, der både gavner miljøet og varmeregningen.

Uanset årsagen er vi klar til at rykke ud og montere eller udskifte dine vinduer og døre. Vi tilbyder ligeså at levere vinduer eller døre af højeste kvalitet, der overholder alle krav og lovgivninger og giver dig en løsning du kan nyde godt af i mange år.

Materialevalg

Når du skal have udskiftet vinduer eller døre, har du to muligheder. Du kan selv bestille dine døre og vinduer og lade os om at montere dem, eller du kan lade os om både levering af døre og vinduer, samt montering eller udskiftning.

Vi leverer vinduer i både træ og aluminium. Vores leverandør er FSC-certificerede, hvilket vil sige, at alt det træ vi benytter ved fremstilling af dine nye vinduer eller døre, kommer fra bæredygtige skovbrug, hvor der tages socialt ansvar og drives skovbrug med respekt for mennesker såvel som natur. Du kan læse mere om FSC her.

Energitilskud

Ved udskiftning og montering af døre og vinduer vil du, alt efter typen af vinduer og døre, kunne søge om energitilskud jf. de nye retningslinjer, der er gældende fra 2020 til 2026.

Energitilskudet er vedtaget som et led i planen om at få et grønnere og mere bæredygtigt samfund og kan søges af privatpersoner med bolig over 80 kvm.

Du kan søge om energitilskud vedrørende:

 • Udskiftning af facadevinduer
 • Udskiftning af dørhøjt vindue (terrassedøre, skydedøre o.l.)
 • Udskiftning af ovenlysvinduer

Du kan læse mere om reglerne for at ansøge her.

Udskiftning af vinduer og døre i større ejendomme

Står I foran en større udskiftning af vinduer og/eller døre i jeres boligforening eller erhvervsbyggeri, kan vi hos Dupa også være behjælpelige. Vi har bred erfaring med større vinduesprojekter og sørger naturligvis for alle nødvendighederne som afspærring (og tilladelse hertil) samt stillads eller lift.

Ombygning af bygning
Tømrere i gang med udskiftning af vindue

Kvalitet og ansvar

Som en yderligere garanti for kvalitet og socialt ansvar, har de vinduer og døre vi anbefaler at montere altid følgende mærkninger:

 • DDV-mærket
  Vinduerne er certificeret efter de tekniske bestemmelser for DVV (Dansk Vindues Verifikation)
 • Energimærket
  Producenterne af vinduerne er tilmeldt aftale med energistyrelsen, som er kundens garanti for at vinduerne lever op til nutidens krav.
 • CE-mærkning
  CE-mærkning er en nøgleindikator for et produkts overholdelse af EU-lovgivningen og muliggør varernes fri bevægelighed på det europæiske marked.

Kontakt os i dag og lad os komme i gang

Vil du vide mere om udskiftning af vinduer og døre, om vores proces eller bare i gang med projektet? Giv os et kald på telefon 45 93 88 18 eller send os en e-mail på info@dupa.dk. Alternativt kan vi kontaktes direkte gennem formularen.

Processen forløber typisk som følger:

 • Vi kommer og måler op
 • Vi sender et uforpligtende tilbud
 • Vi bestiller vinduer og døre
 • Vi monterer hurtigt og professionelt dine nye vinduer og døre

Kontakt os

Dupa

I Dupa prioriterer vi høj kvalitet og faglig stolthed, og vi sætter altid vores kunder i centrum. Vores mål er at levere førsteklasses håndværk og de mest praktiske løsninger på markedet.

Vi ønsker, at du skal føle dig fuldstændig tryg i hele processen, og derfor lægger vi stor vægt på åben kommunikation. Tillid er afgørende for et succesfuldt samarbejde mellem dig og vores håndværkere, så vi kan opfylde dine behov og ønsker.

Lad os sammen finde den skræddersyede løsning, der passer bedst til dig. Du kan kontakte os allerede i dag på telefon 45 93 88 18 eller sende en e-mail til info@dupa.dk.

Telefontider

Mandag – Fredag: 08:30 – 16.00
Lørdag – Søndag: Lukket