Badeværelser

Badeværelser i høj kvalitet

Går du med en drøm om at få renoveret dit eksisterende badeværelse eller ønsker du at få bygget et nyt og lækkert badeværelse? Så lad Dupa hjælpe dig med at gøre drømmen til virkelighed.

Badeværelser skræddersyet til dine ønsker og behov

Vi har efterhånden lavet mange badeværelser i årenes løb. Vores ekspertise rækker derfor lidt udover det sædvanlige. Uanset hvor anderledes og utraditionel din badeværelsesdrøm måtte være, har vi hvad det kræver til at få i dig mål med drømmen. Vores kompetencer gør os i stand til at hjælpe dig med rådgivning i æstetik og udtryk, pladsudnyttelse og funktionalitet. Om du så drømmer om et badeværelse med et klassisk look eller et moderne New Yorker look, vil vi lade være op til dig. Vi tilbyder blandt andet hjælp til:

  • Opførsel af nyt badeværelse
  • Renovering af eksisterende badeværelse
  • Istandsættelse af badeværelse

Ligegyldigt hvilken størrelse dit projekt har, så kan vi hjælpe dig med at løfte opgaven. Vi har i mange år opført nye badeværelse ved nybyg, og renoveret eksisterende badeværelser. Ved renovering er det ofte fordi kunden har haft et ønske om at få et helt nyt udtryk og at funktionalitet og pladsudnyttelse går op i en højere enhed. Ydermere hjælper vi også med istandsættelse af badeværelser, så du eksempelvis som lejer ikke ender med en stor ekstraregning ved fraflytning.

Skal vi stå for dit nye badeværelse?

Uanset hvor langt du er i processen, så får gavn af vores erfaring og faglige kompetencer med os som din samarbejdspartner. Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på dit drømmebadeværelse. Vi sørger for alt lige fra materialeindkøb til oprydningen efter opgaven er udført. Du er altid velkommen til at benytte vores kontaktformular, så vender vi tilbage hurtigst muligt. Du kan også fange os på telefon 45 93 88 18.

Professionel fliselægning
Murerarbejde i privat badeværelse

Kontakt os

Dupa

I Dupa prioriterer vi høj kvalitet og faglig stolthed, og vi sætter altid vores kunder i centrum. Vores mål er at levere førsteklasses håndværk og de mest praktiske løsninger på markedet.

Vi ønsker, at du skal føle dig fuldstændig tryg i hele processen, og derfor lægger vi stor vægt på åben kommunikation. Tillid er afgørende for et succesfuldt samarbejde mellem dig og vores håndværkere, så vi kan opfylde dine behov og ønsker.

Lad os sammen finde den skræddersyede løsning, der passer bedst til dig. Du kan kontakte os allerede i dag på telefon 45 93 88 18 eller sende en e-mail til info@dupa.dk.

Telefontider

Mandag – Fredag: 08:30 – 16.00
Lørdag – Søndag: Lukket