Flisearbejde

Flot flisearbejde kræver en fagmand

Med fliser og klinker kan du give boligen et unikt udtryk. I dag kan man få fliser og klinker i nærmest alle tænkelige farver og former. Det giver dig derfor utrolig mange valgmuligheder i forhold til, hvordan du ønsker at design og udtryk skal være. En af fordelene ved at benytte fliser eller klinker, er at du får en løsning som er utrolig slidstærk og derfor har en lang levetid med den rigtige behandling. For at opnå et flot og holdbart resultat, kræver det præcision og omhyggelighed. Vi anbefaler derfor at du benytter en faglært murer, når du skal have lagt fliser eller klinker i enten dit badeværelse, køkken eller noget helt tredje.

Få hjælp til den rigtige løsning

Efter mange år i branchen har vi den nødvendige erfaring, der gør os i stand til at vejlede og rådgive vores kunder. Det får du som kunde gavn af, således at du er sikret det korrekte valg af materialer, så dit projekt får lige præcis det udtryk som du ønsker. Når vi laver klinke- og flisearbejde er det altid med fokus på detaljen, så du er sikret et flot resultat hver gang.
Vi har gennem mange år specialiseret os i flisearbejde og har leveret en lang række flotte løsninger inden for blandt andet:

  • Alment flisearbejde
  • Badeværelsefliser
  • Køkkenfliser
  • Trappefliser
  • Og meget mere

Kontakt os allerede i dag

Uanset om du har bestemt dig for hvilke fliser eller klinker du ønsker eller ej, så får du med os gavn af vores mange års erfaring og ekspertise. Vi hjælper dig med alt lige fra indkøb af materialer til udførsel af opgaven. Så tøv ikke, kontakt os i dag. Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på lige netop den løsning som du ønsker. Du er altid velkommen til at benytte vores kontaktformular, så vender vi tilbage så hurtigt vi kan. Du er også velkommen til at give os et kald på telefon 45 93 88 18.

Murer måler til flisearbejde
Murer udfører professionelt murerarbejde

Kontakt os

Dupa

I Dupa prioriterer vi høj kvalitet og faglig stolthed, og vi sætter altid vores kunder i centrum. Vores mål er at levere førsteklasses håndværk og de mest praktiske løsninger på markedet.

Vi ønsker, at du skal føle dig fuldstændig tryg i hele processen, og derfor lægger vi stor vægt på åben kommunikation. Tillid er afgørende for et succesfuldt samarbejde mellem dig og vores håndværkere, så vi kan opfylde dine behov og ønsker.

Lad os sammen finde den skræddersyede løsning, der passer bedst til dig. Du kan kontakte os allerede i dag på telefon 45 93 88 18 eller sende en e-mail til info@dupa.dk.

Telefontider

Mandag – Fredag: 08:30 – 16.00
Lørdag – Søndag: Lukket