Maler

Kvalitetsbevidst og detaljeorienteret maler

Malerfirma med fokus på godt håndværk

Hos Dupa får du et seriøst, kompetent og erfarent malerfirma, hvor kvaliteten er i top, hvor der kæles for detaljerne og hvor du får et resultat, som du kan nyde godt af i mange år fremover.

Vi bestræber os på at være et moderne malerfirma, som tilbyder moderne løsninger, uden at gå på kompromis med godt håndværk. Vi tilbyder blandt andet tidssvarende løsninger indenfor:

Er du på udkig efter en samarbejdspartner med styr på det hele, god kundeservice, korte svartider og gode priser på godt malerarbejde?
Så kontakt Dupa i dag på telefon 45 93 88 18 eller på e-mail info@dupa.dk.

Faglig erfaring og finesse

Hos Dupa har vi mange års erfaring i branchen, hvilket gør os i stand til at levere håndværk fra allerøverste hylde. Meget malerarbejde kan klares selv og kan give udmærkede resultater, men hvis du tager et professionelt malerfirma med på holdet, vil du opleve at en hvid væg ikke bare er en hvid væg.

Vi kan hjælpe dig med maleropgaver af enhver slags i hele København og omegn. Ingen opgaver er for store eller for små, og vi hjælper dagligt både private og erhvervskunder.

Malerrulle
Bøtte med hvid maling

Kontakt os

Dupa

I Dupa prioriterer vi høj kvalitet og faglig stolthed, og vi sætter altid vores kunder i centrum. Vores mål er at levere førsteklasses håndværk og de mest praktiske løsninger på markedet.

Vi ønsker, at du skal føle dig fuldstændig tryg i hele processen, og derfor lægger vi stor vægt på åben kommunikation. Tillid er afgørende for et succesfuldt samarbejde mellem dig og vores håndværkere, så vi kan opfylde dine behov og ønsker.

Lad os sammen finde den skræddersyede løsning, der passer bedst til dig. Du kan kontakte os allerede i dag på telefon 45 93 88 18 eller sende en e-mail til info@dupa.dk.

Telefontider

Mandag – Fredag: 08:30 – 16.00
Lørdag – Søndag: Lukket