Entrepriser

Hoved- og totalentrepriser på dit byggeprojekt

Erfaren entreprenør

Når du skal i gang med et bygge- eller renoveringsprojekt kan det være en stor hjælp at få en række professionelle fagmænd med på holdet. Uanset projektets omfang kræves nemlig gennemgående idéudvikling, planlægning, koordinering og eksekvering, for at opnå det bedste resultat.

Vi varetager både entrepriser for private og erhvervskunder, og har blandt andet gennemgående erfaring med:

  • Renovering af huse og lejligheder
  • Renovering af trappeopgange
  • Renovering af kontorbyggerier og kontorlandskaber

Vælger du at udbyde dit næste projekt som en hovedentreprise, står vi klar til at træde til med kompetent rådgivning og vejledning, samt håndværk af højeste kvalitet.

Konkurrencedygtige priser

Når det eksekverende arbejde på projektet begynder, er en af de fineste discipliner at koordinere arbejdet mellem de nødvendige faggrupper. Tømreren, maleren, elektrikeren mv. er nemlig afhængige af hinandens udførte arbejde for at kunne udføre deres eget. Fejler koordinationen kan det for eksempel resultere i forsinkelser, uoverensstemmelser, ekstra omkostninger eller lignende.

Hos Dupa har vi, udover malere, afdelinger med tømrere, murere og gulvlæggere:

Derudover har vi gennem årene og et utal af entreprise opgaver, opbygget et kompetent netværk af samarbejdspartnere på tværs af de brancher og fag, vi ikke selv dækker. Når du lader Dupa stå for din næste entrepriseopgave får du altså et stærkt hold af fagmænd, der er vant til at arbejde sammen på kryds og tværs, og som ved hvad de kan forvente af hinanden.

Dette gør os i stand til at tilbyde tidseffektive entrepriser til yderst konkurrencedygtige priser.

Kontakt Dupa i dag

Uanset projektets omfang kan det være svært at tage første skridt. Kontakt Dupa i dag, så hjælper vi dig i gang. Vi lægger gerne vejen forbi og tager en snak om dine ønsker og behov, samt tanker og idéer. Sammen lægger vi en plan for projektet og vi udarbejder et uforpligtende tilbud på den helt rette løsning. Ring på telefon 45 93 88 18 eller udfyld formularen her på siden.

Flere forskellige gulvbelægninger, herunder sildebensparket
Dupa hjælper med maling af kontorer

Kontakt os

Dupa

I Dupa prioriterer vi høj kvalitet og faglig stolthed, og vi sætter altid vores kunder i centrum. Vores mål er at levere førsteklasses håndværk og de mest praktiske løsninger på markedet.

Vi ønsker, at du skal føle dig fuldstændig tryg i hele processen, og derfor lægger vi stor vægt på åben kommunikation. Tillid er afgørende for et succesfuldt samarbejde mellem dig og vores håndværkere, så vi kan opfylde dine behov og ønsker.

Lad os sammen finde den skræddersyede løsning, der passer bedst til dig. Du kan kontakte os allerede i dag på telefon 45 93 88 18 eller sende en e-mail til info@dupa.dk.

Telefontider

Mandag – Fredag: 08:30 – 16.00
Lørdag – Søndag: Lukket