Tømrer københavn

Lokal tømrer med håndværk fra øverste hylde

Erfarent tømrerfirma i københavn

Er du på udkig efter et erfarent tømrerfirma, hvor der er styr på teknikken og som aldrig går på kompromis med kvaliteten af det udførte arbejde? Så er det Dupa du leder efter.

I vores tømrerfirma har vi valgt at specialisere os i en lille håndfuld arbejdsopgaver, for at kunne tilbyde gennemprøvede og gennemarbejdede løsninger, der rækker lidt ud over det sædvanlige. Vores spidskompetencer er:

Vi løser dog alle opgaver inden for branchens rammer og rykker hurtigt ud, når du skal bruge en tømrer i København og omegn. Vi kan blandt andet også hjælpe med renovering af trapper og trappeopgange. Mangler du en maler i Gentofte og omegn kan vi også klare den.

Vi har adresse lige udenfor byen og vil derfor kunne lægge vejen forbi og besigtige opgaven inden for kort tid. Vi giver naturligvis også altid et uforpligtende tilbud på enhver opgave.

Skræddersyede snedkerløsninger

I vores tømrerfirma råder vi over en række dygtige og veluddannede fagmænd – både snedkere og tømrer. Går du derfor med en drøm om at få udført et meget specifikt eller unikt stykke arbejde? Så giv os et kald. Vi tilbyder nemlig også at løse mindre tømrer-/snedkeropgaver i København. Med både malerafdeling Dupa og gulvafdeling Dupa Gulve er vi også i stand til at varetage større opgaver som renovering eller istandsættelse af hus.

Har du brug for et tømrerfirma til at varetage en entreprise, kan vi hos Dupa stå for at levere en samlet løsning. Med egne afdelinger og tætte samarbejder med underentreprenører indenfor andre fag, sikrer vi færdige løsninger af højeste kvalitet. Overvejer du at indgå et samarbejde med os, lægger vores tømrer i København gerne vejen forbi din adresse for at komme med et tilbud på en løsning.

Skal du for eksempel have lavet en ny bænk, en vinreol, en radiatorskjuler eller lignende, er vi din naturlige tømrer. Vi elsker at udfordre os selv og finde innovative løsninger på de udfordringer du måtte have – og så får vi altid design og udseende til at gå op med brugervenlighed blandt andet ved at tilbyde et samarbejde med en maler i København.

Kontakt din lokale tømrer i dag

Vil du vide mere om hvordan vi kan hjælpe dig, eller ønsker du et uforpligtende tilbud på en skræddersyet løsning på dit næste tømrerprojekt i København? Så kontakt Dupa i dag. Vi er klar til at besvare din henvendelse på telefon 45 93 88 18, på e-mail info@dupa.dk eller direkte gennem formularen. Vi glæder os til at være din lokale tømrer og komme i gang med netop dit byggeprojekt.

Professionel fliselægning
Close-up af tømrer der benytter sig af rundsav

Kontakt os

Dupa

I Dupa prioriterer vi høj kvalitet og faglig stolthed, og vi sætter altid vores kunder i centrum. Vores mål er at levere førsteklasses håndværk og de mest praktiske løsninger på markedet.

Vi ønsker, at du skal føle dig fuldstændig tryg i hele processen, og derfor lægger vi stor vægt på åben kommunikation. Tillid er afgørende for et succesfuldt samarbejde mellem dig og vores håndværkere, så vi kan opfylde dine behov og ønsker.

Lad os sammen finde den skræddersyede løsning, der passer bedst til dig. Du kan kontakte os allerede i dag på telefon 45 93 88 18 eller sende en e-mail til info@dupa.dk.

Telefontider

Mandag – Fredag: 08:30 – 16.00
Lørdag – Søndag: Lukket