Tømrer i København med erfarne fagfolk

Lokal tømrer med dybdegående faglig viden

Erfarent tømrerfirma i københavn

Er du på udkig efter en erfaren tømrer i København, der har styr på teknikken og leverer godt håndværk? Kontakt os i dag på telefon 45 93 88 18, så kan vi sammen tage en snak om dine behov.

Vi er specialister i en håndfuld arbejdsopgaver, for at kunne tilbyde løsninger, der rækker lidt ud over det sædvanlige.

De arbejdsopgaver dækker blandt andet: 

Som din tømrer i København løser vi alle opgaver inden for branchens rammer og kan også hjælpe med opgaver som renovering af trapper. Vi er beliggende lige uden for byen og kan derfor hurtigt komme forbi og hjælpe med din opgave. Hvis du har brug for hjælp, kan du udfylde vores kontaktformular.

Skræddersyede løsninger til dit projekt

Har du brug for et tømrerfirma, der kan varetage dit projekt, kan vi hos Dupa stå for at levere en samlet løsning. Med vores egne afdelinger og tæt samarbejde med underentreprenører inden for andre fag, skræddersyer vi løsninger med kvalitet.

Skal du have en ny bænk, vinreol eller en radiatorskjuler, er vi din foretrukne tømrer i København. Vi er klar til at finde innovative løsninger på de udfordringer du måtte have, hvor vi også kan tilbyde samarbejde med vores maler, så du får det design og udseende, du ønsker til din skræddersyet løsning. 

Ønsker du at indgå et samarbejde med os, kommer vores tømrer i København gerne forbi din adresse for at komme med et tilbud på en løsning. Vi har erfaring med alt fra reparationsopgaver til større renoveringsprojekter, hvor vi altid stræber efter at levere høj kvalitet.

Kontakt din lokale tømrer i dag

Skal du bruge en tømrer i København til dit næste projekt? Kontakt os på telefon 45 93 88 18, via e-mail info@dupa.dk, så sender vi dig et uforpligtende tilbud. Vi ser frem til at være din lokale tømrer og hjælpe dig med dit næste tømrerprojekt.

Professionel fliselægning
Close-up af tømrer der benytter sig af rundsav

Kontakt os

Dupa

I Dupa prioriterer vi høj kvalitet og faglig stolthed, og vi sætter altid vores kunder i centrum. Vores mål er at levere førsteklasses håndværk og de mest praktiske løsninger på markedet.

Vi ønsker, at du skal føle dig fuldstændig tryg i hele processen, og derfor lægger vi stor vægt på åben kommunikation. Tillid er afgørende for et succesfuldt samarbejde mellem dig og vores håndværkere, så vi kan opfylde dine behov og ønsker.

Lad os sammen finde den skræddersyede løsning, der passer bedst til dig. Du kan kontakte os allerede i dag på telefon 45 93 88 18 eller sende en e-mail til info@dupa.dk.

Telefontider

Mandag – Fredag: 08:30 – 16.00
Lørdag – Søndag: Lukket