Maler i Lyngby og omegn til dit næste projekt

Hos Dupa står vi klar til at male dit hjem med fokus på detaljer  

Malerarbejde af højeste kvalitet

Hos Dupa får du en erfaren og professionel maler, der er klar til at hjælpe dig med dit næste malerprojekt.

De fleste maleropgaver kan til en vis grad udføres selv, men når du sammenligner gør-det-selv-arbejde med professionelt malerarbejde, viser det sig altid at være pengene værd at investere i den professionelle løsning.

Som din lokale maler i Lyngby og omegn kører vi ud fra vores adresse for at hjælpe dig, uanset om det er til dit erhverv eller i private hjem.

Vi kan varetage alle opgaver inden for branchens rammer blandt andet:

Har du brug for en faglært og erfaren maler i Lyngby? Kontakt os i dag på telefon 45 93 88 18 for en uforpligtende samtale om dine ønsker og behov.

Lad Dupa stå for dit næste projekt

Hvis du skal have hjælp til andet end maling, står vi gerne for hele projektet med støtte fra vores andre afdelinger, som omfatter tømrere og gulvlæggere. Vi tilbyder komplette løsninger til din bolig; vi er ikke kun din maler i Lyngby, vi er din samarbejdspartner.  

Med os som din maler i Lyngby kan du stole på, at vi står for projektet og kan inddrage vores forskellige faggrupper. Gennem vores netværk af samarbejdspartnere kan vi også benytte elektrikere, murere og andre fagfolk, som du har behov for.

Kontakt din maler lyngby i dag

Vil du vide mere om, hvad vi kan tilbyde dig af malerarbejde eller skal du bruge råd, vejledning eller inspiration?

Kontakt os i dag. Vi er klar til at besvare din henvendelse på telefon 45 93 88 18, på e-mail info@dupa.dk eller gennem vores kontaktformular.

Maler med malerpensel
Maling af trapper

Kontakt os

Dupa

I Dupa prioriterer vi høj kvalitet og faglig stolthed, og vi sætter altid vores kunder i centrum. Vores mål er at levere førsteklasses håndværk og de mest praktiske løsninger på markedet.

Vi ønsker, at du skal føle dig fuldstændig tryg i hele processen, og derfor lægger vi stor vægt på åben kommunikation. Tillid er afgørende for et succesfuldt samarbejde mellem dig og vores håndværkere, så vi kan opfylde dine behov og ønsker.

Lad os sammen finde den skræddersyede løsning, der passer bedst til dig. Du kan kontakte os allerede i dag på telefon 45 93 88 18 eller sende en e-mail til info@dupa.dk.

Telefontider

Mandag – Fredag: 08:30 – 16.00
Lørdag – Søndag: Lukket