Maler Lyngby

Din lokale samarbejdspartner

Malerarbejde af højeste kvalitet

Får du en professionel og erfaren maler til at varetage dit næste malerprojekt, er du sikker på at få et nydeligt resultat, der vil holde i mange år.

De fleste maleropgaver kan, til en vis grad, løses selv, men hvis du først har sammenlignet gør-det-selv-arbejde med professionelt malerarbejde, er du ikke i tvivl; professionelt malerarbejde er alle pengene værd.

Dupa er din lokale maler i Lyngby. Vi rykker hurtigt ud fra vores adresse og hjælper både private og erhvervskunder i dit område. Som moderne maler kan vi selvfølgelige varetage alle opgaver indenfor branchens rammer, herunder blandt andet:

Hvis du skal bruge en faglært og erfaren maler i Lyngby, så kontakt os i dag. Vi tager en uforpligtende samtale om dine ønsker og behov, og yder gerne kompetent rådgivning og vejledning på dit næste projekt, så du er sikker på at få perfekte resultat.

Lad os om at varetage hele entreprisen

Hvis du skal have lavet en tilbygning, have renoveret hele, eller dele, af huset, have istandsat en flyttelejlighed eller lignende, tilbyder vi hos Dupa at varetage hele entreprisen. Vi har en tømrerafdeling, Dupa , og en gulvafdeling, Dupa Gulve, der gør os i stand til at tilbyde komplette og gennemprøvede løsninger. Vi er nemlig ikke bare en maler.

Med os på holdet er du godt dækket ind og kan blot læne dig tilbage. Vi står for koordinationen af forskellige faggrupper og kan, gennem vores brede netværk af samarbejdspartnere, også inddrage elektrikere, murere, vvs’ere eller andre håndværkere, om nødvendigt.

Kontakt din maler lyngby i dag

Vil du vide mere om, hvad vi kan tilbyde dig af malerarbejde eller skal du bruge råd, vejledning eller inspiration? Så kontakt os i dag. Vi er klar til at besvare din henvendelse på telefon 45 93 88 18, på e-mail info@dupa.dk eller gennem vores kontaktformular. Vi glæder os til at være din lokale maler.

Maler med malerpensel
Maling af trapper

Kontakt os

Dupa

I Dupa prioriterer vi høj kvalitet og faglig stolthed, og vi sætter altid vores kunder i centrum. Vores mål er at levere førsteklasses håndværk og de mest praktiske løsninger på markedet.

Vi ønsker, at du skal føle dig fuldstændig tryg i hele processen, og derfor lægger vi stor vægt på åben kommunikation. Tillid er afgørende for et succesfuldt samarbejde mellem dig og vores håndværkere, så vi kan opfylde dine behov og ønsker.

Lad os sammen finde den skræddersyede løsning, der passer bedst til dig. Du kan kontakte os allerede i dag på telefon 45 93 88 18 eller sende en e-mail til info@dupa.dk.

Telefontider

Mandag – Fredag: 08:30 – 16.00
Lørdag – Søndag: Lukket