Renovering af badeværelse Nordsjælland

Få et nyt og moderne badeværelse

Badeværelset er et af de vigtigste rum i enhver bolig og vi stiller i dag højere krav end nogensinde til design og funktionalitet i vores badeværelser. Derfor vælger mange at få renoveret deres badeværelser, så det lever op til moderne standarder og æstetik.

Vi råder over et stærkt hold af kompetente og erfarne fagmand gennem vores afdelinger i henholdsvis Dupa , Dupa og Dupa Gulve, og kan derfor varetage hele entreprisen på din renovering af badeværelse. At vi allerede har aftalerne på plads kommer dig til gode i form af:

  • Stærk koordination mellem involverede faggrupper
  • Fagmænd der stoler på hinanden
  • Overholdte aftaler og tidsplaner
  • Garanti for godt arbejde
  • Konkurrencedygtige priser

Uanset om du er til det populære New Yorker-look, et stilrent og minimalistisk design eller til et mere klassisk badeværelse, kan vi hjælpe dig med at få det badeværelse du drømmer om. Vi varetager både renovering, istandsættelse og nybyg.

Inspiration og rådgivning

Går du med en lille drøm om at få renoveret dit badeværelse, kan det sværeste være at tage første skridt. Der er mange ting der skal overvejes; hvordan skal det se ud? Hvilke funktioner skal det have? Hvad kommer det til at koste?

Med Dupa på holdet, bliver du holdt i hånden fra start til slut. Vi har i tidens løb renoveret en lang række badeværelser i Nordsjælland og omegn, og har derfor en masse erfaring du kan trække på, når du skal have inspiration til dit nye badeværelse eller rådgivning om funktioner, pladsudnyttelse og optimale løsninger.

Tag første skridt på vejen i dag

Skal vi hjælpe dig med at realisere drømmen om at få renoveret badeværelset? Så kontakt os i dag. Vi holder et indledende møde, hvor vi får afdækket dine ønsker og behov, samt besigtiget forholdene om nødvendigt. Vi udarbejder et løsningsforslag der matcher dine drømme og kommer naturligvis med et uforpligtende tilbud. Kontakt os på telefon 45 93 88 18. Vi har base i Gentofte og dækker derfor hele Nordsjælland.

Murer måler til flisearbejde
Murerarbejde i privat badeværelse

Kontakt os

Dupa

I Dupa prioriterer vi høj kvalitet og faglig stolthed, og vi sætter altid vores kunder i centrum. Vores mål er at levere førsteklasses håndværk og de mest praktiske løsninger på markedet.

Vi ønsker, at du skal føle dig fuldstændig tryg i hele processen, og derfor lægger vi stor vægt på åben kommunikation. Tillid er afgørende for et succesfuldt samarbejde mellem dig og vores håndværkere, så vi kan opfylde dine behov og ønsker.

Lad os sammen finde den skræddersyede løsning, der passer bedst til dig. Du kan kontakte os allerede i dag på telefon 45 93 88 18 eller sende en e-mail til info@dupa.dk.

Telefontider

Mandag – Fredag: 08:30 – 16.00
Lørdag – Søndag: Lukket