Facaderenovering

Facaderenovering

Giv din boligs ydre et ansigtsløft

Facaden er det første man ser når man kigger på boligen. Det er så at sige boligens ‘ansigt udadtil’. Facaden danner altså rammen for dét førstehåndsindtryk boligen efterlader. Det danske vejr udsætter generelt vores facaderne for lidt af hvert. Derfor opstår der fra tid til anden behov for en facaderenovering. Det kan eksempelvis være fordi facaden skal efterisoleres, ved tilfælde af indtrængende fugt. Det kan være der opstår revner i facaden eller soklen, fugerne bliver beskadiget med tiden eller at du blot ønsker at give din facade et ansigtsløft med en filtsning af facaden. Det er her vi kommer ind i billedet. Med os som din samarbejdspartner, er du i trygge hænder med din næste mureropgave.

Erfaren murer med en bred vifte af kompetencer

Hos Dupa Murer har vi mange års erfaring med udførsel af forskellige typer af facaderenoveringer. Vi har derfor oparbejdet en bred vifte af kompetencer, der gør det muligt for os at tilbyde en række forskellige løsninger inden for facaderenovering, hvilket blandt andet dækker over:

  • Sokkelpuds
  • Netpuds af facader
  • Vandskuring af facader
  • Isolering af facader
  • Renovering af fuger på facader
  • Udskiftning/opmuring af fuger på facader
  • Og meget mere

Uanset hvilken størrelse opgave du skal have udført, står vi klar til at hjælpe. Synes du ikke lige din opgave passer på ovenstående beskrivelse, eller ønsker du en anden løsning som ikke er nævnt, så tøv ikke. Kontakt os og lad os sammen tage en snak om din kommende opgave.

Kontakt os

Få svar på dine spørgsmål og modtag et tilbud

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

Hvis du er i tvivl om hvordan din næste mureropgave skal udføres, og hvilke materialer der giver bedst mening at benytte. Så får du med os gavn af vores mange års erfaring og ekspertise. Vi hjælper dig med alt fra A-Z. Hele vejen fra de indledende tanker til opgaven er færdig. Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på lige netop den løsning som du ønsker og som passer til dine behov. Du er velkommen til at benytte vores kontaktformular, så vender vi tilbage hurtigst muligt. Alternativt kan du give os et kald på telefon 45 93 88 18.

Professionel samarbejdspartner til dit malerprojekt

Kvalitetsbevidst og detaljeret tømrer

Vi er specialister i gulve

Knivskarpt håndværk til dit byggeprojekt