Badeværelser

Badeværelser

Badeværelser i høj kvalitet

Går du med en drøm om at få renoveret dit eksisterende badeværelse eller ønsker du at få bygget et nyt og lækkert badeværelse? Så lad Dupa Murer hjælpe dig med at gøre drømmen til virkelighed.

Badeværelser skræddersyet til dine ønsker og behov

Vi har efterhånden lavet mange badeværelser i årenes løb. Vores ekspertise rækker derfor lidt udover det sædvanlige. Uanset hvor anderledes og utraditionel din badeværelsesdrøm måtte være, har vi hvad det kræver til at få i dig mål med drømmen. Vores kompetencer gør os i stand til at hjælpe dig med rådgivning i æstetik og udtryk, pladsudnyttelse og funktionalitet. Om du så drømmer om et badeværelse med et klassisk look eller et moderne New Yorker look, vil vi lade være op til dig. Vi tilbyder blandt andet hjælp til:

  • Opførsel af nyt badeværelse
  • Renovering af eksisterende badeværelse
  • Istandsættelse af badeværelse

Ligegyldigt hvilken størrelse dit projekt har, så kan vi hjælpe dig med at løfte opgaven. Vi har i mange år opført nye badeværelse ved nybyg, og renoveret eksisterende badeværelser. Ved renovering er det ofte fordi kunden har haft et ønske om at få et helt nyt udtryk og at funktionalitet og pladsudnyttelse går op i en højere enhed. Ydermere hjælper vi også med istandsættelse af badeværelser, så du eksempelvis som lejer ikke ender med en stor ekstraregning ved fraflytning.

Silkecement

Se flere billeder ved tryk

Silkecement i irret bronze

Polyurethan

Se flere billeder ved tryk

Badeværelse københavner­lejlighed

Se flere billeder ved tryk

Frit stående badekar

Se flere billeder ved tryk

Badeværelse

Se flere billeder ved tryk

inspiration

Se flere billeder ved tryk

Kontakt os

Få svar på dine spørgsmål og modtag et tilbud

Skal vi stå for dit nye badeværelse?

Uanset hvor langt du er i processen, så får gavn af vores erfaring og faglige kompetencer med os som din samarbejdspartner. Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på dit drømmebadeværelse. Vi sørger for alt lige fra materialeindkøb til oprydningen efter opgaven er udført. Du er altid velkommen til at benytte vores kontaktformular, så vender vi tilbage hurtigst muligt. Du kan også fange os på telefon 45 93 88 18.

Professionel samarbejdspartner til dit malerprojekt

Kvalitetsbevidst og detaljeret tømrer

Vi er specialister i gulve

Knivskarpt håndværk til dit byggeprojekt