Totalentrepriser

Totalentrepriser

Tryghed fra start til slut

Skal du have lavet en eller flere totalentrepriser, så tager vi også gerne ansvaret for dette. Måske du skal have lavet nyt badeværelse, bryggers, entre eller have hjælp til nybyg? Hos Dupa Murerne er vi klar til at hjælpe dig med at løfte opgaven. Du får tryghed fra start til slut; fra første tegning til endt byggeprojekt.

Alle vores medarbejdere har altid fokus på kunden og du bliver involveret så meget som du selv ønsker i processen. Vi inddrager dig gerne undervejs i samtlige beslutninger, dog kan vi også tage det fulde ansvar hvis du ønsker dette – kort sagt kan vi både varetage hoved- eller totalentreprisen på dit næste byggeprojekt.

Totalentrepriser udført af eksperter

Totalentrepriser kræver ofte at flere forskellige faggrupper er inde over projektet. Det kan være besværligt og omstændigt at skulle agere bindeled mellem en lang række fagmænd, samt sørge for koordinationen af disse. Hos Dupa ønsker vi at gøre det nemt og overskueligt for dig. Vi tilbyder derfor at varetage totalentreprisen på dit næste projekt – vi råder selv over en lang række fagmænd som tømrere, malere og gulvmænd.

Det betyder at vi har alt den faglige viden og ekspertise der skal til, for at løfte alle typer af totalentrepriser uanset omfanget. På den måde er vi er ikke som andre, nødsaget til at gå ud og finde eksterne fagfolk at samarbejde med. Vi klarer det hele, hvilket kommer dig til gode i form af effektivitet, garanti for godt arbejde og ikke mindst konkurrencedygtige priser.

Kontakt os

Få svar på dine spørgsmål og modtag et tilbud

Med Dupa Murer er der styr på entreprisen

Kontakt os i dag og lad os planlægge et møde, hvor vi kan gennemgå dit kommende byggeprojekt. Vi rådgiver og er med dig hele vejen. Du er altid velkommen til at benytte vores kontaktformular, så vender vi tilbage hurtigst muligt. Alternativt kan du også give os et kald på telefon 45 93 88 18.

Professionel samarbejdspartner til dit malerprojekt

Kvalitetsbevidst og detaljeret tømrer

Vi er specialister i gulve

Knivskarpt håndværk til dit byggeprojekt