Renovering

Vi hjælper med renovering af boligen

Som erfarne murerer kan vi hjælpe med en lang række forskellige renoveringsopgaver i din bolig. Hos os er du sikret en kvalitetsbevidst murer med sans for detaljen. Uanset om du blot skal have lavet småreparationer eller skal igang med et større renoveringsprojekt, er vi klar til at hjælp dig.

Er dit tegltag utæt?

Hvis du opdager at dit tegltag er utæt, er det vigtigt at finde ud af hvor regn og sne kommer igennem taget. Hvis det er fordi enkelte tegl er gået i stykker, kan det bedst betale sig blot at udskifte de enkelte tegl. Hvis det derimod kommer ind imellem teglene, så vil en understrygning af tegltaget være en god løsning.

En understrygning af taget sker ved at der bliver pålagt en mørtel imellem teglene på undersiden af taget. Med en understrygning tætner du taget, hvis den nuværende understrygning ikke længere er tilstrækkelig.

Når kælderen skal have nyt liv

Vi har i årenes løb hjulpet et utal at kunder med deres kælderrenovering. Vi hjælper typisk med udgravning og understøbning af vægge. Ved at grave kælderen dybere får du ikke blot mere loftshøjde, du får også mulighed for at isolere kældergulvet. På den måde kan du sikre din kælder får et godt og tørt indeklima.

Med et godt indeklima, er kælderen mere behagelig at opholde sig i. Du kan derfor i langt højere grad benytte kælderens rum som eksempelvis hobbyrum, bryggers, vinkælder eller lignende. Så hvis du går med en drøm om en mere funktionel kælder, så lad Dupa Murer stå for byggeriet.

Kontakt os

Få svar på dine spørgsmål og modtag et tilbud

Nedrivning af bærende vægge

Går du og drømmer om et stort køkken alrum? Normalvis ville du blot rive væggen imellem din stue og køkken ned. Men nu viser det sig at den væg er en bærende væg og dét at vælte en bærende væg kan være en omstændig process. Der skal lave udregninger, understøttes med soldater og opsættes bærende bjælker.

Med os på holdet får du en erfaren samarbejdspartner til arbejdet med, og omkring, bærende vægge i din bolig. Vi har styr på teknikkerne og beregningerne, og kan derfor hjælpe dig med at få dine planer med rumfordelingen til at blive til virkelighed.

Få et uforpligtende tilbud allerede i dag

Kontakt os og lad os sammen tage en uforpligtende snak om dit næste renoveringsprojekt. Du kan enten skrive til os via vores kontaktformular eller ringe til os på telefon 45 93 88 18. Vi lægger gerne vejen forbi og besigtiger opgaven, samt drøfter de bedst mulige løsninger med dig over en kop kaffe.

Professionel samarbejdspartner til dit malerprojekt

Kvalitetsbevidst og detaljeret tømrer

Vi er specialister i gulve

Knivskarpt håndværk til dit byggeprojekt