Totalentrepriser

Tryghed fra start til slut

Søger du en dygtig og erfaren entreprenør, så tilbyder vi at varetage hovedentreprisen på dit næste projekt. Måske du skal have lavet nyt badeværelse, bryggers, entre eller have hjælp til nybyg?

Hos Dupa er vi klar til at hjælpe dig med at løfte opgaven. Du får tryghed fra start til slut; fra første tegning til endt byggeprojekt.

Alle vores medarbejdere har altid fokus på kunden og du bliver involveret så meget som du selv ønsker i processen. Vi inddrager dig gerne undervejs i samtlige beslutninger, dog kan vi også tage det fulde ansvar hvis du ønsker dette – kort sagt kan vi varetage hovedentreprisen på dit næste byggeprojekt.

Byggestyring af eksperter

Hovedentrepriser kræver ofte at flere forskellige faggrupper er inde over projektet. Det kan være besværligt og omstændigt at skulle agere bindeled mellem en lang række fagmænd, samt sørge for koordinationen af disse. Hos Dupa ønsker vi at gøre det nemt og overskueligt for dig. Vi tilbyder derfor at varetage hovedentreprisen på dit næste projekt – vi råder selv over en lang række fagmænd:

Det betyder at vi har alt den faglige viden og ekspertise der skal til, for at løfte alle typer af hoved- og fagentrepriser uanset omfanget. På den måde er vi er ikke som andre, nødsaget til at gå ud og finde eksterne fagfolk at samarbejde med. Vi klarer det hele, hvilket kommer dig til gode i form af effektivitet, garanti for godt arbejde og ikke mindst konkurrencedygtige priser.

Med Dupa er der styr på entreprisen

Kontakt os i dag og lad os planlægge et møde, hvor vi kan gennemgå dit kommende byggeprojekt. Vi rådgiver og er med dig hele vejen. Du er altid velkommen til at benytte vores kontaktformular, så vender vi tilbage hurtigst muligt. Alternativt kan du også give os et kald på telefon 45 93 88 18.

Professionel fliselægning
Murerarbejde i privat badeværelse

Kontakt os

Dupa

I Dupa prioriterer vi høj kvalitet og faglig stolthed, og vi sætter altid vores kunder i centrum. Vores mål er at levere førsteklasses håndværk og de mest praktiske løsninger på markedet.

Vi ønsker, at du skal føle dig fuldstændig tryg i hele processen, og derfor lægger vi stor vægt på åben kommunikation. Tillid er afgørende for et succesfuldt samarbejde mellem dig og vores håndværkere, så vi kan opfylde dine behov og ønsker.

Lad os sammen finde den skræddersyede løsning, der passer bedst til dig. Du kan kontakte os allerede i dag på telefon 45 93 88 18 eller sende en e-mail til info@dupa.dk.

Telefontider

Mandag – Fredag: 08:30 – 16.00
Lørdag – Søndag: Lukket