Maler København

Maler til alle opgaver

Få en professionel samarbejdspartner

Meget malerarbejde kan man lave selv.

Skal man have de bedste resultater, der oser af kvalitet og holder et godt udtryk i mange år, bør man dog alliere sig med en professionel maler. Så er du sikker på at få det lavet ordentligt.

Hos Dupa har vi mange års erfaring som maler i København og ved derfor, hvad der forventes, når vi bliver sat på en opgave – både når det er for private og erhvervskunder.

Som maler løser alle opgaver indenfor branchens rammer og kan blandt andet hjælpe med:

Skal du bruge en professionel maler på dit næste malerprojekt i København? Så hiv fat i Dupa . Vi leverer håndværk af højeste kvalitet og garanterer resultater du vil kunne nyde godt af i mange år fremover.

Mere end bare en maler i københavn

Hos Dupa har vi flere forskellige afdelinger, samt et bredt netværk af samarbejdspartnere. Vi spænder derfor bredt over flere brancher og kan dermed tilbyde dig totalløsninger. Med vores tømrerafdeling i København, Dupa , og vores gulvafdeling, Dupa Gulve, kan vi opføre din nye tilbygning, renovere dit hus eller istandsætte din lejlighed. Vi stiller op med både tømrer og maler, og skulle der være brug for at få en elektriker eller en vvs’er indover, står vi for kontakten.

Du får et færdig resultat og samtidig slipper du for besværet med at skulle koordinere samarbejdet på tværs af forskellige håndværkere. Læn dig tilbage og lad os om at varetage entreprisen.

Opsætning af filt

Skal vi hjælpe dig med dit næste malerprojekt i København? Så giv os et kald på telefon 45 93 88 18, send os en e-mail på info@dupa.dk eller skriv direkte i vores formular. Vi tager en uforpligtende samtale, hvor vi sørger for at få afdækket dine behov, og giver naturligvis et gratis tilbud på enhver opgave. Vi ser frem til at høre fra dig.

Maler med malerpensel
Maler i gang med at spartle

Kontakt os

Dupa

I Dupa prioriterer vi høj kvalitet og faglig stolthed, og vi sætter altid vores kunder i centrum. Vores mål er at levere førsteklasses håndværk og de mest praktiske løsninger på markedet.

Vi ønsker, at du skal føle dig fuldstændig tryg i hele processen, og derfor lægger vi stor vægt på åben kommunikation. Tillid er afgørende for et succesfuldt samarbejde mellem dig og vores håndværkere, så vi kan opfylde dine behov og ønsker.

Lad os sammen finde den skræddersyede løsning, der passer bedst til dig. Du kan kontakte os allerede i dag på telefon 45 93 88 18 eller sende en e-mail til info@dupa.dk.

Telefontider

Mandag – Fredag: 08:30 – 16.00
Lørdag – Søndag: Lukket