Tømrer lyngby

Din lokale tømrer

Alsidig tømrer i nærheden af lyngby

Leder du efter en seriøs tømrer, hvor der er garanti for gennemtænkte løsninger og veludført håndværk?

Så er Dupa det oplagte valg. Hos os får du en lokal tømrer nær Lyngby, der hurtigt rykker ud og udfører netop den tømreropgave du ønsker.

Vi kan hjælpe dig alle typer af tømrer- og byggeopgaver, herunder blandt andet:

Med mange års erfaring i branchen er vi naturligvis i stand til at løse enhver opgave inden for branchens rammer. Skal du derfor bruge en tømrer i Lyngby til noget andet end ovenstående, er du naturligvis velkommen til at kontakte os. Vi kan blandt andet hjælpe med alt fra hovedentrepriser til renovering af trapper.

Vi lægger gerne vejen forbi Lyngby og besigtiger din opgave. Vi giver naturligvis også altid et uforpligtende tilbud på enhver opgave.

Renovering og istandsættelse

Hos os får du ikke bare en tømrer. Du får en samarbejdspartner, der er i stand til at varetage hele istandsættelses- og renoveringsentrepriser. Hos Dupa råder vi nemlig over flere afdelinger; Dupa og Dupa Gulve. Har du ligeledes behov for en maler i Lyngby i forbindelse med en tømreropgave, tilbyder vi gerne dette.

Vi er derfor i stand til at tilbyde løsninger der rækker lidt ud over det sædvanlige, hvor du ikke behøver at bekymre dig om koordination af flere forskellige faggrupper. Vi starter med en samtale, hvor vi får afdækket alle dine ønsker og behov. Derfra udarbejder vi i fællesskab den optimale løsning til dig og din økonomi, hvorefter du blot kan læne dig tilbage og afvente resultatet.

Som din tømrer i Lyngby er vi altid parate til at hjælpe med at opfylde dine byggedrømme. Når du har os med på holdet, får du leveret en samlet og fuldendt løsning. Vi hjælper med alt fra de første tegninger til overdragelsen af det færdige resultat. Når du kontakter os for et tilbud på din opgave, vender vi hurtigt tilbage med svar på din henvendelse. Ligeledes kommer vi gerne med ideer til løsninger, som imødekommer dine behov eller ønsker. Kontakt vores tømrer i Lyngby for en snak om projektet – det er både gratis og uforpligtende.

Start dit næste byggeprojekt med det samme

Synes du det er svært at komme i gang med dit næste byggeprojekt? Måske mangler du inspiration og ideer? Måske ved du ikke helt hvordan du skal gribe projektet an? Kontakt din lokale tømrer i Lyngby med det samme. Vi yder kompetent rådgivning og vejledning på ethvert projekt, så du er sikker på at få en løsning der indfrier dine ønsker og behov. Kontakt os på telefon 45 93 88 18 eller på e-mail info@dupa.dk

Træterrasse i gang med at blive bygget
Stor, solid carport lavet af træ

Kontakt os

Dupa

I Dupa prioriterer vi høj kvalitet og faglig stolthed, og vi sætter altid vores kunder i centrum. Vores mål er at levere førsteklasses håndværk og de mest praktiske løsninger på markedet.

Vi ønsker, at du skal føle dig fuldstændig tryg i hele processen, og derfor lægger vi stor vægt på åben kommunikation. Tillid er afgørende for et succesfuldt samarbejde mellem dig og vores håndværkere, så vi kan opfylde dine behov og ønsker.

Lad os sammen finde den skræddersyede løsning, der passer bedst til dig. Du kan kontakte os allerede i dag på telefon 45 93 88 18 eller sende en e-mail til info@dupa.dk.

Telefontider

Mandag – Fredag: 08:30 – 16.00
Lørdag – Søndag: Lukket