Tømrer Rødovre

Faglig stolthed fra lokalområdet

Din lokale tømrer i Rødovre

Hos os er nøgleordene faglig stolthed, mange års erfaring og uovertruffen kvalitet i vores arbejde.

Vi er en professionel tømrervirksomhed, der lever af godt håndværk og tidssvarende tømrerløsninger. Søger du en tømrer i Rødovre? Så er Dupa dit naturlige valg.

Hos os får du en tømrer, der kan det hele. Vi løser alle opgaver inden for branchens rammer. Vi har dog valgt at specialisere os i en lille række af opgaver, for at kunne tilbyde tømrerarbejde af allerhøjeste kvalitet.

Vores spidskompetencer ligger inden for:

Vi elsker dog også at udfordre os selv, tænke ud af boksen og levere løsninger, som kræver ekstra snilde. Derfor vil vi meget gerne hjælpe dig med din næste tømrer- eller snedkeropgave, som kræver en skræddersyet løsning for at opfylde netop dine ønsker. Plads- eller lysudnyttelse, ekstra siddepladser, vinreoler – hvis du kan tænke det, kan vi bygge det.

Tømrer til at varetage hele entreprisen

Hos Dupa ønsker vi at være en moderne tømrer. Det værende sig i form af moderne og tidssvarende tømrerarbejde, men også i form af de løsninger vi tilbyder. Vi tilbyder nemlig at varetage hele entrepriser, hvor vi står for koordinering og afstemning af diverse relevante faggrupper, eksempelvis hvis der også er behov for en maler i Rødovre. Vi har både egen maler- og gulvafdeling i form af Dupa og Dupa Gulve. Derudover har vi et bredt netværk af samarbejdspartnere i håndværkerbranchen, der gør det let og effektivt at lade os varetage hovedentreprisen på dit næste projekt. Dupa Tømrer er dit naturlige valg af tømrer Rødovre.

Med én samarbejdspartner og kontaktperson ved dit byggeprojekt, kan du forvente en tæt dialog gennem hele arbejdsprocessen, hvor du løbende informeres om byggeriets fremgang. Som din tømrer i Rødovre sætter vi dine ønsker i første række, og vi bestræber os på at levere håndværk af højeste kvalitet på tværs af vores forskellige afdelinger og underentreprenører. Dupa Tømrer er dit naturlige valg af tømrer Rødovre.

Kontakt Dupa i dag

Er du klar til at igangsætte dit næste byggeprojekt, eller har du brug for rådgivning? Uanset hvor langt du er med dine overvejelser, er vi klar til at til at byde ind med professionel ekspertise og rådgivning. Vi lytter til dine ønsker og behov, og giver altid et uforpligtende tilbud på en skræddersyet opgave, tilpasset netop dit hjem. Vi besvarer dit opkald på telefon 45 93 88 18. Du kan også kontakte os skriftligt på e-mail info@dupa.dk eller gennem vores kontaktformular.

Træslibning af Dupa
Fokuseret medarbejder

Kvalitet og kundetilfredshed i fokus

Vores kunders tilfredshed er hjertet i vores forretning. Vi tager os tid til at lytte til dine ønsker og behov og gør en dyd af at indfri dem til fulde. Vi mener, at et godt stykke håndværk er mere end bare et resultat – det er også processen der fører til resultatet.

At være din lokale tømrer i Rødovre betyder, at vi kender lokalområdet og dets unikke karakteristika. Vi ved, hvilke løsninger der passer bedst til de specifikke omgivelser og kan derfor levere en service, der ikke kun er af høj kvalitet, men også er tilpasset til det lokale miljø.

Hos Dupa går vi aldrig på kompromis med kvaliteten af vores arbejde. Vores mange års erfaring kombineret med vores moderne teknikker sikrer, at vi leverer et slutresultat, du kan være stolt af.

Pålidelighed gennem hele processen

Vi værdsætter åbenhed og ærlighed i vores arbejde. Vi giver klare priser uden skjulte gebyrer, så du ved, hvad du kan forvente, før vi starter projektet. Vi kommunikerer klart og tydeligt gennem hele processen og sørger for, at du er opdateret på hver fase af dit byggeprojekt.

Uanset om det er et lille eller stort projekt, kan du stole på os. Vi møder altid op til tiden, holder vores løfter og fuldfører hvert projekt med en høj grad af professionalisme.

Hvis du søger en pålidelig, kompetent og kvalitetsbevidst tømrer i Rødovre, så kontakt os hos Dupa . Vi ser frem til at hjælpe med at gøre dine boligdrømme til virkelighed.

Kontakt os

Dupa

I Dupa prioriterer vi høj kvalitet og faglig stolthed, og vi sætter altid vores kunder i centrum. Vores mål er at levere førsteklasses håndværk og de mest praktiske løsninger på markedet.

Vi ønsker, at du skal føle dig fuldstændig tryg i hele processen, og derfor lægger vi stor vægt på åben kommunikation. Tillid er afgørende for et succesfuldt samarbejde mellem dig og vores håndværkere, så vi kan opfylde dine behov og ønsker.

Lad os sammen finde den skræddersyede løsning, der passer bedst til dig. Du kan kontakte os allerede i dag på telefon 45 93 88 18 eller sende en e-mail til info@dupa.dk.

Telefontider

Mandag – Fredag: 08:30 – 16.00
Lørdag – Søndag: Lukket