Tømrer Hørsholm

Erfaren tømrer fra lokalområdet

Faglært tømrer tæt på Hørsholm

Leder du efter en kompetent og erfaren tømrer til dit næste byggeprojekt i Hørsholm?

Så lad os hjælpe. Hos Dupa får du et velrenommeret og seriøst tømrerfirma, hvor kvalitet og faglig stolthed er nøgleordene.

Vi leverer tømrerarbejde fra øverste hylde og tilbyder blandt andet:

Skal du have hjælp til en anden tømreropgave end dem der er nævnt herover, kan vi helt sikkert også være behjælpelige. Vi har valgt at specialisere os i en lille række af arbejdsopgaver for at kunne tilbyde ekstraordinær kvalitet, men som din lokale tømrer i Hørsholm kan vi naturligvis hjælpe med alle opgaver inden for branchens rammer.

Èn samarbejdspartner til hele projektet i Hørsholm

Hos Dupa er vi i stand til at varetage hele entrepriser omkring istandsættelse og renoveringer. Vi er nemlig ikke kun din lokale tømrer, vi er også din lokale gulvlægger og maler i Hørsholm. Gennem vores afdelinger Dupa og Dupa Gulve, er vi i stand til at tilbyde dig komplette løsninger, som rækker lidt udover det sædvanlige.

Samtidig slipper du for besværet med at skulle kontakte og koordinere arbejdet mellem en række af forskellige faggrupper. Vi klarer det meste og skulle der være noget vi ikke kan løse, kan vi gennem vores brede netværk, hurtigt finde en kompetent samarbejdspartner til opgaven. Du kan derfor være sikker på at få leveret en skræddersyet løsning i højeste kvalitet, når du vælger os som din tømrer i Hørsholm.

Som dit tømrerfirma i Hørsholm kan vi løse alt fra enkelte udskiftninger af vinduer og reparationer af trækonstruktioner til større renoveringsopgaver. Fælles for alle vores løsninger er den høje kvalitet og funktionalitet. Har du spørgsmål til vores ydelser eller en specifik idé, som du ønsker at drøfte med en tømrer i Hørsholm, står vi gerne klar til at tilbyde vores ekspertise.

Start dit næste byggeprojekt i dag

Kontakt os i dag og lad os planlægge et møde, hvor vi kan gennemgå dit kommende byggeprojekt. Vi rådgiver og er med dig hele vejen. Du er altid velkommen til at benytte vores kontaktformular, så vender vi tilbage hurtigst muligt. Alternativt kan du også give os et kald på telefon 45 93 88 18.

Professionel fliselægning
Murerarbejde i privat badeværelse

Kontakt os

Dupa

I Dupa prioriterer vi høj kvalitet og faglig stolthed, og vi sætter altid vores kunder i centrum. Vores mål er at levere førsteklasses håndværk og de mest praktiske løsninger på markedet.

Vi ønsker, at du skal føle dig fuldstændig tryg i hele processen, og derfor lægger vi stor vægt på åben kommunikation. Tillid er afgørende for et succesfuldt samarbejde mellem dig og vores håndværkere, så vi kan opfylde dine behov og ønsker.

Lad os sammen finde den skræddersyede løsning, der passer bedst til dig. Du kan kontakte os allerede i dag på telefon 45 93 88 18 eller sende en e-mail til info@dupa.dk.

Telefontider

Mandag – Fredag: 08:30 – 16.00
Lørdag – Søndag: Lukket