Renovering af kælder Nordsjælland

Vi giver din kælder nyt liv

Går du med en drøm om endelig at få gjort noget ved din kælder? Måske skal ungerne have nye værelser eller måske drømmer du om et hobbyrum eller en hjemmebar? Mulighederne er mange, hvis man vælger at få renoveret sin kælder.

Hos Dupa er kælderrenovering en af vores absolutte spidskompetencer. En renovering af kælder kan blandt andet indebære:

  • Udgravning
  • Nyt toilet/bad
  • Ruminddeling
  • Fugtsikring og dræning
  • Gulve og gulvvarme

Vi tilbyder skræddersyede løsninger, der sikrer at du får præcis den kælder du drømmer om. Læs mere om, hvordan en renovering af kælder kan tage sig ud her:

Renovering af kælder fra A-Z

Maksimal udnyttelse af kælderens kvadratmetre

Mange huse i Nordsjælland har en kælder. En kælder som udgør “gratis” kvadratmetre i boligen, men som ofte bare benyttes til opbevaring, da den ikke er egnet til beboelse og/eller ophold. Med en renovering af kælderen får du mulighed for at udnytte hele din bolig. Dårlig isolering og indtrængende fugt er det typiske problem i kælderen, og er derfor årsagen til at mange husejere ikke får det fulde udbytte ud af deres plads.

Større og større regnskyl forekommer oftere og oftere, og det stiller store krav til vores boliger. Trænger der først fugt ind i fundamentet er det svært at komme af med igen. Dels gør det kælderen ubeboelig, men samtidig går det også ud over boligens ve og vel. Fugtigt murværk skal reageres på hurtigst muligt.

Kontakt Dupa i dag

Skal vi realisere din drøm om renovering af kælderen? Kontakt os allerede i dag. Vi planlægger et møde, hvor vi gennem en uforpligtende dialog kortlægger dine ønsker og behov. Herfra udvikler vi et løsningsforslag og giver efterfølgende et tilbud på opgaven. Vi kører i hele Nordsjælland og lægger også gerne vejen forbi dig.

Maler i gang med at pudse væg
Gulvstøbning

Kontakt os

Dupa

I Dupa prioriterer vi høj kvalitet og faglig stolthed, og vi sætter altid vores kunder i centrum. Vores mål er at levere førsteklasses håndværk og de mest praktiske løsninger på markedet.

Vi ønsker, at du skal føle dig fuldstændig tryg i hele processen, og derfor lægger vi stor vægt på åben kommunikation. Tillid er afgørende for et succesfuldt samarbejde mellem dig og vores håndværkere, så vi kan opfylde dine behov og ønsker.

Lad os sammen finde den skræddersyede løsning, der passer bedst til dig. Du kan kontakte os allerede i dag på telefon 45 93 88 18 eller sende en e-mail til info@dupa.dk.

Telefontider

Mandag – Fredag: 08:30 – 16.00
Lørdag – Søndag: Lukket