Maler Hørsholm

Erfaren maler fra lokalområdet

Flot og gennemført malerarbejde

Nymalede vægge, lofter eller gulve, giver et fantastisk udtryk.

Slidt og gammelt træværk kan hurtigt komme til at se nyt og friskt ud. Med en professionel maler på holdet, kan du få udført malerarbejde af højeste kvalitet, der vil give dig et resultat du kan nyde godt af i mange år.

Vi er din lokale maler til enhver maleropgave. Vi bor i Gentofte og rykker derfor ud i hele Hørsholm, hvor vi ofte hjælper vores kunder med både store og små maleropgaver. Vi kan blandt andet hjælpe dig med:

Skal dit næste malerprojekt udføres af en professionel og erfaren maler Hørsholm? Hos Dupa vægter vi faglig stolthed højt og går aldrig på kompromis med kvaliteten af vores malerarbejde. Vi rådgiver fra A-Z og giver naturligvis altid et uforpligtende tilbud på enhver opgave.

Istandsættelse af huse og lejligheder

Vi ønsker at være mere end “bare” at være et malerfirma. Derfor tilbyder vi at varetage totalentreprisen, hvis du skal have renoveret eller istandsat dit hus eller din lejlighed. Gennem vores afdelinger i Dupa og Dupa Gulve kan vi nemlig varetage størstedelen af de håndværksmæssige opgaver, som er forbundet med istandsættelse, renovering eller nybyg.

Vi har mange års erfaring med istandsættelser i Hørsholm og har blandt andet specialiseret os i flyttelejligheder. Står du og skal fraflytte et lejemål, er der en række krav til lejemålets stand, der skal opfyldes, for at du kan få tilbagebetalt dit depositum. Vi ved hvad kræver og hvad der skal til for at du får dit depositum tilbage. Du kan derfor trygt vælge os til opgaven

Din maler i hørsholm kan kontaktes med det samme

Tag første skridt på vejen mod dit næste malerprojekt allerede i dag. Vi er klar til at besvare din henvendelse med god rådgivning og vejledning om de bedste løsninger, samt give et uforpligtende tilbud på netop din opgave. Kontakt din maler på telefon 45 93 88 18, på e-mail info@dupa.dk eller gennem vores formular.

Maling af dørkam
Maler i gang med at male

Kontakt os

Dupa

I Dupa prioriterer vi høj kvalitet og faglig stolthed, og vi sætter altid vores kunder i centrum. Vores mål er at levere førsteklasses håndværk og de mest praktiske løsninger på markedet.

Vi ønsker, at du skal føle dig fuldstændig tryg i hele processen, og derfor lægger vi stor vægt på åben kommunikation. Tillid er afgørende for et succesfuldt samarbejde mellem dig og vores håndværkere, så vi kan opfylde dine behov og ønsker.

Lad os sammen finde den skræddersyede løsning, der passer bedst til dig. Du kan kontakte os allerede i dag på telefon 45 93 88 18 eller sende en e-mail til info@dupa.dk.

Telefontider

Mandag – Fredag: 08:30 – 16.00
Lørdag – Søndag: Lukket