Maler Gentofte

Din lokale maler

Få det bedste resultat hver gang

Hvis du skal have malet dagligstuen, træværket, facaden eller andet, så tag en faglært maler med på holdet. Så er du sikker på at få et flot og langtidsholdbart resultat.

Hos Dupa har vi mange års erfaring og har derfor været i de fleste afkroge af branchen. Vi kan hjælpe med alle former for malerarbejde, for både private og erhvervskunder. Vi har adresse i Gentofte, hvorfra vi dagligt kører til opgaver i lokalområdet.

Vi tilbyder blandt andet:

Skal du have en faglært og erfaren maler med på dit næste malerprojekt i Gentofte? Så tag fat i os. Vi leverer resultater der oser af kvalitet og som holder i mange, mange år.

Moderne maler i gentofte

Vi tilbyder moderne løsninger, som for eksempel indfarvet spartel. De ensfarvede vægge som ses i både stuer, køkkener og soveværelser i private hjem, såvel som på kontorer og andre erhvervsbyggerier, er blevet utroligt populære gennem den seneste årrække. Som din moderne maler tilbyder vi naturligvis flotte løsninger med spartel fra Detale CPH.

Som tidssvarende maler tilbyder vi naturligvis også komplette entrepriseløsninger. Gennem vores afdeling Dupa kan vi hjælpe med alt fra renoveringer, istandsættelse og nybyg. Vi leverer færdige resultater, fra øverste hylde, skræddersyet til at opfylde dine ønsker og behov.

Sæt gang i dit næste malerprojekt i dag

Vil du høre mere om hvordan vi kan hjælpe dig eller har du brug for råd og vejledning om dit næste bygge- eller malerprojekt? Så kontakt Dupa i dag. Ring til os på telefon 45 93 88 18, skriv til os på e-mail info@dupa.dk eller kontakt os direkte gennem vores kontaktformular. Vi glæder os til at være din professionelle og erfarne maler.

Maler i gang med at male
Stue

Vores garanti for din tilfredshed

Vi sætter stor ære i at være din foretrukne maler i Gentofte. Det betyder, at vi lægger vægt på kvalitet, professionalisme og et højt serviceniveau. Vi forstår, at vores kunder har forskellige behov og forventninger, og det er vores opgave at leve op til disse. Derfor garanterer vi, at du vil være fuldt tilfreds med det arbejde, vi udfører.

Vi sørger for, at vores kunder bliver informeret og holdt ajour med alle aspekter af vores arbejde. Det sikrer en åben og ærlig kommunikation mellem os og vores kunder, som er nøgleelementet i at sikre den bedst mulige service.

Det gode valg for dig og for miljøet

Som en del af vores engagement i at sikre et sundt og bæredygtigt miljø, anvender vi så vidt muligt miljøvenlige og ikke-toksiske malingprodukter. Vi værdsætter vores ansvar over for planeten og vores kunder, og vi forsøger at minimere vores miljøpåvirkning, hvor vi kan.

Vi rådgiver også vores kunder om miljøvenlige valg, når det kommer til farve og materialer. Samarbejder du med Dupa er du med til at støtte en grønnere og mere bæredygtig fremtid.

Kontakt os

Dupa

I Dupa prioriterer vi høj kvalitet og faglig stolthed, og vi sætter altid vores kunder i centrum. Vores mål er at levere førsteklasses håndværk og de mest praktiske løsninger på markedet.

Vi ønsker, at du skal føle dig fuldstændig tryg i hele processen, og derfor lægger vi stor vægt på åben kommunikation. Tillid er afgørende for et succesfuldt samarbejde mellem dig og vores håndværkere, så vi kan opfylde dine behov og ønsker.

Lad os sammen finde den skræddersyede løsning, der passer bedst til dig. Du kan kontakte os allerede i dag på telefon 45 93 88 18 eller sende en e-mail til info@dupa.dk.

Telefontider

Mandag – Fredag: 08:30 – 16.00
Lørdag – Søndag: Lukket